MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [REAL LIFE] PROPOZYCJA RANGI!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam ;D Chciałem poruszyć temat rangi ... tak jak jest na GTA z nawiązaniem zamiast rangi VIP - GANGSTER to może na real life ranga Manager? Tongue Fajne byłoby jakieś zróżnicowanie rang .
Pozdrawiam xQwertyPL~~ Wink
Manager? To najpierw chyba powinien być jakiś pracownik, bo manager to taki sługa własciciela na którego się wszystko zwala np. w sklepie Tongue. Czyli w sumie takie trochę trudne do zrealizowania. A do real life właśnie VIP pasuje bardzo dobrze bo VIP- Very Important Person.
Czyli gitara i bardzo dobrze to wygląda wg mnie.

PS jak ktoś nie wie:
Very Important Person - Bardzo Ważna Osoba
(24-August-2016 09:44:21)pegek napisał(a): [ -> ]Manager? To najpierw chyba powinien być jakiś pracownik, bo manager to taki sługa własciciela na którego się wszystko zwala np. w sklepie Tongue. Czyli w sumie takie trochę trudne do zrealizowania. A do real life właśnie VIP pasuje bardzo dobrze bo VIP- Very Important Person.
Czyli gitara i bardzo dobrze to wygląda wg mnie.

PS jak ktoś nie wie:
Very Important Person - Bardzo Ważna Osoba
W sumie tak , ale too jakieś zróżnicowanie bo VIP to standard ;P Najczęściej używana ranga. Nie znam ogólnie serwera na którym nie ma vip'a ;p
Czyli tylko przez inną nazwę VIPa będzie trzeba wydawać dodatkowy hajs jeśli chce się mieć VIPa (czy kogo tam).
Banan na najnowszym odcinku zaprezentował możliwości rangi płatnej - SVIP
(25-August-2016 10:35:30)__kolos__ napisał(a): [ -> ]Czyli tylko przez inną nazwę VIPa będzie trzeba wydawać dodatkowy hajs jeśli chce się mieć VIPa (czy kogo tam).

nazwa rangi nie ma z tym nic wspólnego.

@temat
ranga bedzie SVIP, żaden manager/pracodawca...
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie