MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Ktoś mi zabrał item z Inventory
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Gram sobie , Robie Master Quest z nowym Amuletem leczenia Zrobilem i jak weszłem na spawna Przechodze kratkę i ten Amulet raz jest zabrany z eq raz włożony
I jak raz tak się stało , już mi nikt nie oddał niewiem chyba jest jakiś Cheater
Bo wydałem na amulet 100k Więc jakby nie dostał go za 1 dzień to proszę administreacje Żeby mi go zwróciła.

[/color]GhostWaterStrike

Ghost
Water
[color=#FFD700]Strike

A tu są linki jak go mam i jak nie mam :
Tutaj Jest: [Obrazek: image.php?di=3OVB]
Tutaj Nie ma: [Obrazek: image.php?di=GKF2]
Skąd mamy wiedzieć czy nie schowałeś tego do eq bądź do enderchestu?
No Własnie Musialbys nagrac film że ci zniknął to wtedy administracja powinna ci go oddac. Pomoglem Daj diaxa <33 Kanal na YT BlueSlime Pl jkbc

Nie Wiadomo Czy Go Nie Schowales...
Musisz mieć dowód, że miałeś te itemy które Ci niby zginęły. Administracja nie może ci uwierzyć z ''pustych'' screenów z kąd możemy wiedzieć czy te itemy miałeś czy nie miałeś. Może próbujesz nasz oszukać i chcesz wyłudzić od nas item bądź mówisz prawdę.
Typowe wyludanie itemów.......
Lol to jest dziwne jakby zrobiles ss jak masz itma i jak nie masz itma, a skąd wiedziałes, że nie będziesz miał tego ita??? strasznie dziwne ....

W dodatku ten wątek jest źle napisany, stosuj się do wzorów ...
Wołowisz ja tak zawsze robie nagrywam filmik kiedy kupuje zecz.
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za utracone itemy, sam nie mógł zniknąć. Musiałeś coś na pewno zrobić, przypadkowo wyrzucić..
A czekaj, pisałeś jeszcze na chacie że wyrzuciłeś item gdzieś na spawnie i dasz temu kto go znalazł 20k jeśli ci odda. Więc na dodatek jakieś kłamstwa - piszesz że niby ktoś ci ukradł a sam wyrzuciłeś

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie