MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Nowe zadanie [poziom 30]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Cześć Wink. Mam propozycje nowego zadania, przeczytajcie... W klubie ze striptizem +18, był by nowy npc Alfons. Jeśli mamy 30 poziom to od npc będziemy mogli brać co 24 godziny zadanie na zabicie Donalda Trampa. Bilet będzie kosztował nas 50$. Taxi zawozi nas pod Tramp Tower [wieżowiec Trampa]. Przed wejściem będzie bramka bezpieczeństwa, za wieżowcem będzie skrzynia a w niej karta, karta chroniona będzie przez 2 golemów. Gdy przejdziemy kilkanaście pięter na dachu czekać będzie na nas Tramp ,a nad jego głowom helikopter a w nim order [coś na po dobę ,,Zabij prezydenta USA". Gdy zabijemy Trampa automatycznie teleportuje nas do helikoptera i wtedy będziemy mogli ukraść order. Za dostarczenie orderu dostaniemy 1500$. Mapę mogę wykonać sam za pomocom World Edita. Jeśli taki pomysł z dodaniem nowego zadania na tryb GTA wam się spodobał to napiszcie o tym w komentarzach Wink. Pozdrawiam z MineFoxa ,TrooxPL Smile.
Na N.I.E
Jaki związek będzie miał Tramp z gościem z klubu GO GO? Pomysł bezsensu. Administracja nie robi niczego na zawołanie. Poza tym quest prawie identyczny do Kapitolu..
Na NIE. Czy ty przemyślałeś ten pomysł? Zadania z Klubu GO GO? Tu grają też młodsi gracze. A w ogóle gdzie mapka? Plugin lub Skrypt? No właśnie twój pomysł będzie najprawdopodobniej odrzucony. Można do kosza wrzucić?
Na nie
Gdzie mapka ?
Bierzemy questa w Klubie Go Go...
Bez sens
To, że chcesz jakoś skopiować mój i pomysł Aberfortha w przerobieniu na inną mapkę i innego Prezydenta jest żałosne. Na nie.
Myślałem że będzie to fajny pomysł ale jednak dno quest w klubie go go beka .
Mega słabe nic nie pomyslales nad tym pomysłem i wogole się nie przygotowales.
NA NIE
Jak dajesz propozycje to zrób najpoerw mapę potem txt orderu oraz wiedz że nie będzie to wprowadzone bo jak ma być coś na lvl np jak na rpg ograniczenie lvl do expowiska to na gta trzeba będzie zresetować całe gta, już to pisałem pod kogoś propozycją nawet pytałem się o to czy da się jakieś ograniczenia lvl wprowadzić i usłyszałem "jeśli miał bym wprowadzić ograniczenia poziomów to musiałbym to zrobić przed startem trybu" więc ograniczeń lvl nie będzie
(23-August-2016 10:53:08)MrDemonik22352 napisał(a): [ -> ]Na NIE. Czy ty przemyślałeś ten pomysł? Zadania z Klubu GO GO? Tu grają też młodsi gracze. A w ogóle gdzie mapka? Plugin lub Skrypt? No właśnie twój pomysł będzie najprawdopodobniej odrzucony. Można do kosza wrzucić?

No i co z tego że grają młodsi gracze? myślisz że przez zlepek pixeli młodsi gracze będą łazić do klubów GO GO? wg mnie czas aby powstał quest z myślą o starszych graczach Smile

Co do pomysłu moge powiedzieć tylko jedno;
do rzyci z takim artykułem , nie masz ani mapy , ani pluginów i innych rzeczy na ten quest.......... nie pisz już żadnych propozycji autorze wątku bo pójde skoczyć z dachu bo jak widze takie wątki to mam ochote to zrobić..
(23-August-2016 10:42:14)TrooxPL napisał(a): [ -> ]Cześć Wink. Mam propozycje nowego zadania, przeczytajcie... W klubie ze striptizem +18, był by nowy npc Alfons. Jeśli mamy 30 poziom to od npc będziemy mogli brać co 24 godziny zadanie na zabicie Donalda Trampa. Bilet będzie kosztował nas 50$. Taxi zawozi nas pod Tramp Tower [wieżowiec Trampa]. Przed wejściem będzie bramka bezpieczeństwa, za wieżowcem będzie skrzynia a w niej karta, karta chroniona będzie przez 2 golemów. Gdy przejdziemy kilkanaście pięter na dachu czekać będzie na nas Tramp ,a nad jego głowom helikopter a w nim order [coś na po dobę ,,Zabij prezydenta USA". Gdy zabijemy Trampa automatycznie teleportuje nas do helikoptera i wtedy będziemy mogli ukraść order. Za dostarczenie orderu dostaniemy 1500$. Mapę mogę wykonać sam za pomocom World Edita. Jeśli taki pomysł z dodaniem nowego zadania na tryb GTA wam się spodobał to napiszcie o tym w komentarzach Wink. Pozdrawiam z MineFoxa ,TrooxPL Smile.

Taki mądry jesteś? To stwórz mapkę wszystko dopracuj i lepszy pomysł wymyśl, bo wymyślać każdy może, ale nikt nie chce robić. Leci -
Stron: 1 2
Przekierowanie