MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Problem
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Mam taki problem nie mogę wejść na tryb GTA pisze mi ``spróbuj połonczyć za 1 minute,, a czekam już cały dzień
Też tak raz miałem przez cały dzień ale na drugi już się naprawiło. Najprawdopodobniej powstał mini lag. Porada: Odpal ponownie Minecrafta, upewnij się, że masz dobrą wersję minecraft (1.7) rozłącz połączenie internetowe i włącz ponownie, jeśli sie nie uda to wejdź na inny serwer, odczekaj minute i wtedy wejdz na GTA.
Też tak miałem poczekałem około 30 sekund na lobby i wziąłem
Ale już wszystko robiłem a stało to się wczoraj po tym jak można było już jeść na GTA
To nie korzystaj z Ruskich Launcherów xD. Jeśli Ci nie działa to co Walcownik Ci polecił to nie wiem. Wtedy ja osobiście najpierw wchodzę na inny tryb gram tam około nie wiem 3-5 min,a potem zwykle mnie wpuszcza. Jeśli nadal nie działa to robię reset mc, a jeśli wciąż nie wpuszcza to resetuje kompa z opcji Uruchom Ponownie i wtedy to już zawsze działa, więc nie wiem o co chodzi.
PS. Jakie jeść na GTA XD?
Ale już wszystko robiłem nawet weszłem na inny tryb na 30 minut a z tym jeść to mam słownik na telefonie i mi cały cas zmienię słowa
Dalej nie działa
Na jakiej wersji grasz?
1.7.2
Chciał bym żeby wypowiedział się tu Admin (SzybkiBanan)
Stron: 1 2
Przekierowanie