Witam, Dziś proszę o usunięcie knocka z miecza vip. Gdy się klepiesz często uciekają przed vipem, Który jak ich walnie to pomaga im w oraniu, Dużo osób się klepać bez knocka.
Teraz powiem coś o kangurze. Jak wiadomo klasa kangur ma rakietę (Którą bez limitu można używać), i łatwo można zorać. Dużo vipów bierze tą klasę bo bardzo łatwo ciągle
zorać, Albo Gracze którzy się bawią w ,,trolla'' i Ciągle skaczą nią i nie da się ich zabić.
Proponuje dodać że można tej rakiety używać np co kilka sekund. To tyle, Pozdrawiam
Miecz vipa powinien mieć takiego knocka, bo inaczej był by zbyt op
A co do kangura to da sie go zabić... a nawet jeśli nie, to są inni gracze do zabijania.. poza tym taki "troll" nic ci poważnego nie zrobi
Sam mam Vip'a czemu usunąć knocka ? fajne jest to że ich odpychasz od siebie oto chodzi żeby ten miecz był op bo bez knocka to zostanie zaklęty ogień i ostrość.
Vip jest drogi i muszą być dobre przywileje jesli chodzi o kita jest dobrze bo ten kit to i tak co 3 godziny można by było dać do 5 godzin bo jednak to trochę za wcześnie ale nwm
Vip nie musi czuć się odrzucony kupił vipa to ma takie przywileje a to jest na miesiąc
Do kangura da się przyzwyczaić nie trzeba nic zmieniać
Kosz
(22-August-2016 18:30:32)Tobikoo napisał(a): [ -> ]Sam mam Vip'a czemu usunąć knocka ? fajne jest to że ich odpychasz od siebie oto chodzi żeby ten miecz był op bo bez knocka to zostanie zaklęty ogień i ostrość.
Op z knockiem? Chyba ty nie wiesz co gadasz, Ten Miecz jest dobry tam, A gdy odrzucisz przeciwnika to ma czas zjeść zupkę.
@up a co.. chciałbyś każdego na hita brać?

kit vip i tak jest już bardzo mocny, to że przeciwnik
ma czas się uleczyć jest według mnie potrzebnym utrudnieniem. Patrzysz z perspektywy vipa,
pomyśl jak ma się czuć gracz zabijany wielokrotnie w kilka sekund przez tego samego gracza