01-February-2015, 23:07:24
Cześć tak se wymyśliłem 2 pomysły z rangami na serwerze
Pomysł 1
Myśle tak że ten pomocnik ma bardzo mało możliwości jak na pomocnika bo co to jest tylko banowanie,warny,muty i ncp (one i tak często kłamie...) jak nie można sprawdzić bo dużo osób se czituje a jak ma to niby pocnik sprawdzić ? Ja sie dziwie czemu pomocnicy nie wybłagali kalisa na te vanish i tp i fly ?
Więc dobrze by było jak by pomocnik miał jeszcze te 3 funkcje: vanish,tp i fly bo bez tego to nie sprawdzisz a jak npc to cie oszukać może...
Pomysł2
Nowa ranga Jutuber
Wielu graczy pytało sie mnie na serwerze czy jest tu taka ranga ja napisałem że nie ale może czas zacząć?
do rzeczy :
Ranga MiniJutuber od +5k subskrybcji
Ranga SeniorJutuber od +50k subskrybcji
Funkcje:
Kolorowy nick na czacie i napisz youTube
Funkce vipa
Regulamin:
Leguralne nagrywanie filmów z serwera i aktywność
Przed proźbą o jutubera trzeba mieć chociaż 5 filmów z serwera
Nakazane jest pid każdym filmikiem z naszego serwera danie w opisie nasze ip serwera
Itd
Taka jest moja propozycja
Pomysł 1
Myśle tak że ten pomocnik ma bardzo mało możliwości jak na pomocnika bo co to jest tylko banowanie,warny,muty i ncp (one i tak często kłamie...) jak nie można sprawdzić bo dużo osób se czituje a jak ma to niby pocnik sprawdzić ? Ja sie dziwie czemu pomocnicy nie wybłagali kalisa na te vanish i tp i fly ?
Więc dobrze by było jak by pomocnik miał jeszcze te 3 funkcje: vanish,tp i fly bo bez tego to nie sprawdzisz a jak npc to cie oszukać może...
Pomysł2
Nowa ranga Jutuber
Wielu graczy pytało sie mnie na serwerze czy jest tu taka ranga ja napisałem że nie ale może czas zacząć?
do rzeczy :
Ranga MiniJutuber od +5k subskrybcji
Ranga SeniorJutuber od +50k subskrybcji
Funkcje:
Kolorowy nick na czacie i napisz youTube
Funkce vipa
Regulamin:
Leguralne nagrywanie filmów z serwera i aktywność
Przed proźbą o jutubera trzeba mieć chociaż 5 filmów z serwera
Nakazane jest pid każdym filmikiem z naszego serwera danie w opisie nasze ip serwera
Itd
Taka jest moja propozycja