MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] BAN
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Nick:Wazzer
Powod Bana:Cheaty
Opis: Zostałem zbanowany na serverze mineserwer.pl za cheaty ktorych nie mialem prosze o unbana dokladnie bana dostalem na wd

Admin ktory mnie zbanowal: Nieznany (Napewno nie bylo to anty cheat bo gralem z kolegą i nie pisalo nic na chacie)
Poczekajmy na odpowiedz osoby banującej gracza.

wazzer|2016-08-13 12:40:43 +0200|Camrakor_13|Forever|&4Ban za: &acheaty &4Regulamin zlamany &aOdbanuj sie wyslij sms MSBAN.%banned% na numer 92045|(GLOBAL)
Byłeś przecież jakiś tydzień temu na tsie i rozmawialiśmy - wszystko wyjaśnione.
A tłumaczenia, że "ja mam dobre ity na rpg" nie pomogą
(21-August-2016 20:18:46)Camrakor_13 napisał(a): [ -> ]Byłeś przecież jakiś tydzień temu na tsie i rozmawialiśmy - wszystko wyjaśnione.
A tłumaczenia, że "ja mam dobre ity na rpg" nie pomogą

Może miałem ale to było rok temu 1 ...
Jaki rok temu, przecież tydzień temu na ts jeszcze z tobą gadałem.
Nie byłoby tej rozmowy, gdyby nie fakt, że dostałeś UB (szczegółów nie zdradzę).
Prawda jest taka, że i tak czy siak powróciłbyś z banem, chyba że wcześniej kupowałeś UB Wink
(21-August-2016 20:07:11)Wazzer napisał(a): [ -> ]Nick:Wazzer
Powod Bana:Cheaty
Opis: Zostałem zbanowany na serverze mineserwer.pl za cheaty ktorych nie mialem prosze o unbana dokladnie bana dostalem na wd

Admin ktory mnie zbanowal: Nieznany (Napewno nie bylo to anty cheat bo gralem z kolegą i nie pisalo nic na chacie)

Łącze się z tobą w bólu i cierpieniu moim zdaniem ten filmik to bzdura totalna (też dostałem bana za nic) jestem z tobą bracie xd
Łącze się z tobą w bólu i cierpieniu moim zdaniem ten filmik to bzdura totalna (też dostałem bana za nic) jestem z tobą bracie xd
[/quote]

Ty bana ??? XD wazzer moj kolega a ub zapomnij ... jesli wazzer nie dostanie to nikt nie dostanie
Kup ub i super cheatowałeś to teraz do spowiedzi czyli do sklepu po karte doładowania na tel xd ;!
Stron: 1 2
Przekierowanie