MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [UNBAN] Jula0546
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego : Jula0546
Jesteś recydywistą? : Chyba nie xd nie wiem co to znaczy
Dlaczego chcesz dostać unbana : ponieważ mój brat dostał bana na ip i ja też mam a nie wiem dlaczego bo on gra na laptopie a ja na komputerze , być może dlatego , że mamy tą samą sieć Wi-Fi ;-;
Server : Mineserwer.pl
PS. ten wątek pisałam z konta brata ;p i on dostał bana za : Nara Frajerze bo zrobił nick SzybkibananP i wyzywał banana xd . Ale ja nie powinnam ponosić konsekwencje za niego.
Recydywista-osoba ponownie popełniająca przestępstwo; przestępca, który dostawał wyrok wielokrotnie.
Cytat:2.Użytkownik ma możliwość zarejestrowania jednego konta na 1 adres IP, jeśli na jednym łączu gra więcej niż jedna osoba użytkownik winien bezwzględnie zgłosić ten fakt administratorowi forum w celu uniknięcia blokady wszelkich jego kont. W przypadku wykrycia multikont administracja zbanuje każde z nich, w przypadku tworzenia kolejnych konta na serwerze również będą mogły zostać zbanowane!
(21-August-2016 20:52:01)DominikPL1590 napisał(a): [ -> ]
Cytat:2.Użytkownik ma możliwość zarejestrowania jednego konta na 1 adres IP, jeśli na jednym łączu gra więcej niż jedna osoba użytkownik winien bezwzględnie zgłosić ten fakt administratorowi forum w celu uniknięcia blokady wszelkich jego kont. W przypadku wykrycia multikont administracja zbanuje każde z nich, w przypadku tworzenia kolejnych konta na serwerze również będą mogły zostać zbanowane!

aha nie wiedziałam , ja mam 1 konto i go używam ...

(21-August-2016 20:42:13)Darkmanix napisał(a): [ -> ]Recydywista-osoba ponownie popełniająca przestępstwo; przestępca, który dostawał wyrok wielokrotnie.

aha to nie jestem Smile
Pomoże ktoś ? ;/
Przekierowanie