cześć ja muszę coś wyjaśnić bo na mcsurvi w komendy /uprawnienia jest komenda /substancja oraz /ciasta . Moja siostra sie ciagle skarży że zakupiła Substancje i gdy wpisze /substancja lub /ciasto to niby nie ma takiej komendy. proszę o pomoc
Trzeba wpisać /ciasta (przynajmniej u mnie /ciasto nie dziala)
(21-August-2016 17:07:42)Qsibble napisał(a): [ -> ]Trzeba wpisać /ciasta (przynajmniej u mnie /ciasto nie dziala)
Ale moja siostra kupiła 2x Substancje, straciła $ i nadal ta komenda nie działa.

A tak w ogóle to można tu mogą być gracze z mcsurvi?

Przerzuć się na mineserwer.pl all działa 100% itp najlepszy serwer z sieci banana najwięcej graczy itp
(21-August-2016 17:53:23)Giercarz napisał(a): [ -> ]Przerzuć się na mineserwer.pl all działa 100% itp najlepszy serwer z sieci banana najwięcej graczy itp
Ale jest problem bo na moja siostra na mcsurvi miała smoczy oddech.. może ją przekonam jak będzie można jej przenieść itemy?
Banan nie przeniesie itów. Gdyby przeniósł twojej siostrze, to zaraz tysiące osób tez by chciało.
(21-August-2016 18:33:38)Qsibble napisał(a): [ -> ]Banan nie przeniesie itów. Gdyby przeniósł twojej siostrze, to zaraz tysiące osób tez by chciało.
Nic nie wiadomo że tysiące osób by wtedy chciało. banan nie może przenieść itów, ok. Ale czy można naprawić te "substancje"? Bo ciągle siostra mi narzeka że miała 3k i przepadły.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.
Pozdrawiamy
Administracja Forum.