MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Czemu ban na zawsze o.O
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Chciał bym zapytać czemu dostałem bana na zawsze , gdy tylko na pytanie : Co ma KalisPro odpowiedziałem ci*kę . Uważam , że za taką obrazę powinien być ban czasowy.
Pozdro czekam na odp Sad
Nie
Nie powinien być ban czasowy tylko perma bo to była obraza
kup sobie ub a wgl napisałeś z cenzurą czy bez ?
to jest bez cenzury :o

Tak wgl czy bym mogł odzyskać moje 4.5k okolo z Wojowników Dusz ?? Proszę bardzo trochę czasu zbierałem Smile
To ban został przyznany posłusznie
Bo tak napisałeś
Jedyną szansą żeby ci ściągli bana to kupienie sobie unbana
Ale ja nie chce unbana tylko prosiłbym o odzyskanie moich fe Big Grin gdyż trochę ciężko na nie pracowałem wraz z Bratem i Kolegą :c
(01-February-2015 15:21:59)THC_Champion napisał(a): [ -> ]Ale ja nie chce unbana tylko prosiłbym o odzyskanie moich fe Big Grin gdyż trochę ciężko na nie pracowałem wraz z Bratem i Kolegą :c

Niestety nie ma takiej możliwości.
ale bede mial od nich prze***ane he ;c dobra narka zamykamy post xD
(01-February-2015 15:26:02)THC_Champion napisał(a): [ -> ]ale bede mial od nich prze***ane he ;c dobra narka zamykamy post xD

Niestety posta zamknąć nie możesz ale jako jego założyciel możesz o to się domagać. Proszę już tutaj nic nie pisać.
(01-February-2015 15:31:04)g3g3r napisał(a): [ -> ]
(01-February-2015 15:26:02)THC_Champion napisał(a): [ -> ]ale bede mial od nich prze***ane he ;c dobra narka zamykamy post xD

Niestety posta zamknąć nie możesz ale jako jego założyciel możesz o to się domagać. Proszę już tutaj nic nie pisać.

A on nie jest założycielem ? o.O

Fe nie odzyskasz, trzeba było uważać na słowa.
(01-February-2015 15:53:35)Tesaszuu napisał(a): [ -> ]
(01-February-2015 15:31:04)g3g3r napisał(a): [ -> ]

A on nie jest założycielem ? o.O

Fe nie odzyskasz, trzeba było uważać na słowa.

On posta napisał to może się domagać o zamknięcie tak?
Stron: 1 2
Przekierowanie