Siemka!
Poszukuję gangu na serwerze Mineserwer
Nick:MelonMango
Level:71
Set:Klata i czapka policyjna, spodnie i buty włoskie
Bronie:Sztylet, Hartowany łom, Desert Eagle, Srutówka, Karabin, PSG-1
Samochód:Tak, mam też prawko
Działka:Tak
Stan konta:Obecnie ponad 2k
Znam dobrze wszystkie banki, zrobiłem prawie wszystkie questy.
Mam nadzieję że ktoś mnie doda

MelonMango kiedyś mnie bardzo obrażał oraz innych graczy za co dostał Bana na tydzień. Osobiście nie chciałbym miec takiego gracza w gangu.
(20-August-2016 22:50:52)Dinner napisał(a): [ -> ]MelonMango kiedyś mnie bardzo obrażał oraz innych graczy za co dostał Bana na tydzień. Osobiście nie chciałbym miec takiego gracza w gangu.
Hahahahhahaha żałosne lepiej wspomnij jak mnie oszukałeś na kase i auto. Myślisz że jesteś fajny bo masz wszystko za sms? Żenujące...
TylkoPiszęSkargę On niema za sms tylko sobie zbiera $ i wez sie tak nieśmiej bo do mnie twoja ślina doleciała wątpie że ktoś by chciał cię w gangu jeszcze ich oplujesz i ściągniesz na cały gang kłopoty ;*
(21-August-2016 10:21:31)Giercarz napisał(a): [ -> ]TylkoPiszęSkargę On niema za sms tylko sobie zbiera $ i wez sie tak nieśmiej bo do mnie twoja ślina doleciała wątpie że ktoś by chciał cię w gangu jeszcze ich oplujesz i ściągniesz na cały gang kłopoty ;*
1.Gadasz tak bo Dinner dodał cię do gangu i dlatego mu d**e liżesz
2.Dinner sam się przyznał że musi oddać babci 300 złtoych za sms-y
3.Nie słuchać ich bo to dzieci.
(23-August-2016 09:53:49)TylkoPiszęSkargę napisał(a): [ -> ] (21-August-2016 10:21:31)Giercarz napisał(a): [ -> ]TylkoPiszęSkargę On niema za sms tylko sobie zbiera $ i wez sie tak nieśmiej bo do mnie twoja ślina doleciała wątpie że ktoś by chciał cię w gangu jeszcze ich oplujesz i ściągniesz na cały gang kłopoty ;*
1.Gadasz tak bo Dinner dodał cię do gangu i dlatego mu d**e liżesz
2.Dinner sam się przyznał że musi oddać babci 300 złtoych za sms-y
3.Nie słuchać ich bo to dzieci.
Skoro szukasz Gangu to się zachowuj i nie obrażaj innych, mnie oraz mojego Gangu. Myślę, że po tym co, żeś napisał nikt Cię chyba z chęcią nie przyjmie do Gangu skoro wypisujesz takie rzeczy na moje prywatne tematy i czemu chcesz mnie wkręcić w jakąś babcię? O co ci w ogóle chodzi. Nie wkręcaj mnie w coś tylko po to, że usiłujesz mnie poniżyć przed całym Forum.
Sądzę tak samo jak Dinner nikt za przeproszeniem prostaka nie doda.
(23-August-2016 17:13:46)Rafal1997PL napisał(a): [ -> ]Sądzę tak samo jak Dinner nikt za przeproszeniem prostaka nie doda.
Jak taki kozak to o której jutro będziesz na serwerze?
Temat do zamknięcia bo jestem już w KOXY
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.
Pozdrawiamy
Administracja Forum.