MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Numer 997
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cześć, ano myślałem nad czymś co mogło by rozwiązać na bieżąco problemy cziterów oraz osoby przeklinające i stale obrażających innych. Wiem że są zgłoszenia na forum ale mało kto zgłasza na tle wszystkich graczy i też te zgłoszenia są raz na pewien czas sprawdzane

Więc to co wymyśliłem to wygląda mniej więcej tak

Wpisujemy /997 <opisujemy zdarzenie/problem>
i to co napisaliśmy w tym polu "<opisujemy zdarzenie/problem>"
wyświetla się na czerwono żeby było dobrze widoczne
każdemu moderatorowi, policjantowi i temu podobnym osobom.
I ten co akurat może tepa się do osoby zgłaszanej zerka co się dzieje i na koniec rozwiązuje problem za pomocą bana muty lub kicka
A jeśli zgłoszenie było wykonane bezpodstawnie osoba zgłaszająca zostaje ukarana. Plaginu nie umiem napisać więc daje tylko pomysł

Wiem że chaotycznie napisane i za to przepraszam
Wcale nie znalazły by sie dzieci które by tym spamiły żeby powkurzać administracje ;v skarge nie jest ciężko napisać, chwila roboty ;v
(20-August-2016 14:32:10)onearmshooter napisał(a): [ -> ]Wcale nie znalazły by sie dzieci które by tym spamiły żeby powkurzać administracje ;v skarge nie jest ciężko napisać, chwila roboty ;v

i dlatego napisalem że takie dzieciaki by dostawaly za pisanie bezpodstawnych/glupich skarg jest na dzień bana
http://mineserwer.pl/Temat-Wprowadzenie?...#pid152468

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie