Mam pytanie opłacało się dać amulet leczenia za różdżke smoków?
Tak opłacało sie.

Moim zdaniem nie. Amulet leczenia przynjamniej ma wieksze zastosowanie. Rozdzka Smokow na niewiele ci sie zda jesli nie masz Vip.. No chyba ze tak czesto uczeszczasz w eventach czy chodzisz na Wyspę Ognistego Smoka.
Ja się tylko wymieniłem aby ją sprzeda bo ona pójdzie drożej niż amulet i kupie se podmuch
Ta opłacało się bo amulet kosztuje 100K a różdzka smoków 200K więc zarobiłeś
Tylko teraz nie chce nikt jej kupić
Zależy czy chcesz jej używać czy woli dz ja sprzedać. Jeśli chcesz ja sprzedać to zdecydowanie się nie opłacało gdyż taka różdżka nie może być często używana przez graczy, dlatego jej cena znacznie maleje. Jednak jeśli chcesz jej używać to napewno masz już z głowy kupowanie jej za 200k

Ehhh nie potrzebuje jej tylko wole sprzedać może banan się skusi bo mu tylko takiej brakuje
Kasowo moze tak. Co do uzycia, to osobiscie bym jej nie wymienial. Rozdzka bardziej dla fejmu, ciezko jest nia trafic zeby usiasc na smoka. Na expowisko ze smokami musza isc conajmniej 2 osoby, zeby smok nie odlecial poza mape. Obstawiam ze masz szanse wyjsc na czysto, poniewaz sprzedasz ja za cene amuletu leczenia (w najlepszym wypadku) lub wymienisz za amulet.