MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Speed Bow/Speed Chack
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Gra givalski123PL używa szybkiego łuku chociaż nie jest vipem, prowokował mojego przyjaciela gracza MrMisiekPL do konfrontacji... Prosiłbym o zbanowanie tego gracza najlepiej banem ip, aby nigdy już nie wszedł na server, dlaczego ? Ponieważ zwykłe bany są na jedno konto... I to nie daje nic, chyba że ktoś ma vipa... No cóż tu zakańczam zgłoszenie Smile wysyłam parę screenów
Administracja nie używa banów na ip. Wink
Adminstracja nie banuje na ip bo do gry nie mogloby wbic nie tylko ukarany ale i sąsiedzi którzy niczego złego nie zrobili.
Chcesz złożyć skargę pisz w dziale skargi/odbanowania
I użyj tego wzoru http://mineserwer.pl/Temat-Chcesz-złożyć...tego-wzoru
Kosz
Jak by były bany IP to byś miał za przeproszeniem prze*ebane na dzielni, by cala okolica nie mogła wejść xD
Mozesz poprosic jakiegos vipa zeby ci oszklił dzialkę. to daj mu deny i gotowe, jesli ktos ci przeskadza na dzialce,, to mozesz go zdenowac. /p deny nick
(23-August-2016 09:27:48)Szamik napisał(a): [ -> ]Mozesz poprosic jakiegos vipa zeby ci oszklił dzialkę. to daj mu deny i gotowe, jesli ktos ci przeskadza na dzialce,, to mozesz go zdenowac. /p deny nick
Ja proszę od miesiąca i wszyscy mają to gdzieś, wolą sobie szkolić zamiast na 5 min tepnać się do kogoś innego i mu pomóc....
SKARGA ODRZUCONA

[Obrazek: MJxVhji.png]

-=Administracja=-

Akcja: Zamkniecie + przeniesienie wątku do kosz.

Prawdopodobne przyczyny odrzucenia skargi (czyli jedno lub więcej powodów jest przyczyna odrzucenia twojej skargi !)

[Obrazek: MJxVhji.png]
1. Zły dział Skargi
2. Niezastosowanie się do wzoru skarg.
3. Źle dodane dowody w skardze lub ich brak
4. Źle zatytułowany temat

Dodaj skargę prawidłowo a zostanie rozpatrzona
Przekierowanie