MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Skarga] Szulu
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Mój nick: SkyLifeV
Oskarżony: Szulu
Powód: Wyzwiska
Opis sytuacji: Zabilem pary razy gościa uzywaja mikstur sily II a ten już mnie wyzywa i p******* ze cheaty mam bo zjechałem go jednym uderzeniem miecza ;p
Zdjęcia:

[Obrazek: image.php?dt=0WWL]
Zdjecie zostało wykonane chwili po zabiciu jego i widać ze używam niedozwolonych modow, bo ja nie widze? ! :<
Niestety tylko jeden ss udało mi się zrobić bo jeszcze mnie wyzywal inaczej ale już nie będę tego opisywal bo dowodow na to nie mam
Właśnie przez wyzywanie od cheterów i pi** oraz przez graczy cheatóujących zakończylem gree ;D
(31-January-2015 14:15:05)wojteksyQ1 napisał(a): [ -> ]cheatóujących

Ha ha, to niezdecydowanie z "u" xD
Gracz zostanie ukarany.
Gracz zostanie zbanowany (tj. napisal minik), ale sky nie przejmuj sie na nastepny raz bo 95% ludzi na serwie wie ze jestes najlepszy na WD i WvsP.
Najlepszy? On wykracza za skalę XD

Nakokszony

Sky to miszcz XD
te 95% ludzi o tym wie
Sky to bóg mc i tyle Big Grin 99% ludzi myślę że to wie bo sky ma dobre itki a co do tematu sprawdzilibyście tego szulu? bo nwm czy on czegoś nie używa.
Ale podlizuch o_o
do kogo to!?
LIZUSY MMMMMM
Wracając do wątku Sky po prostu gra taktycznie a nie leci na strzała na golasa :j NAJŁATWIEJ jest zwyzywać kogoś od cheaterów :]
Stron: 1 2
Przekierowanie