Twój nick z gry: Avalanche
Nicki osób posądzonych: Ziaro
Najdokładniejsza data zdarzenia: 18.08.16r
Opis zdarzenia: Jak Widac Na Załączonym Screen'ie Gracz HoooQ napisał że ziaro ma kose i nie da rady a Ziaro odpisał mu "huzuni" to znaczy ze oprocz kosy ma tez huzuni jest to przyznanie sie do cheatow.
Dowody:
https://zapodaj.net/73c65fb7c42be.jpg.html
Sugerowany wymiar kary: PermBan
Serwer: MineSerwer.pl
Niepełny SS=KOSZ
SS robi się klawiszem F2 i znajdują się obe w folderze .minecraft w folderze screanshot.
Wysłane z Kota przy użyciu Internetu
(18-August-2016 23:29:18)MaciekZMajkrafta napisał(a): [ -> ]Niepełny SS=KOSZ
SS robi się klawiszem F2 i znajdują się obe w folderze .minecraft w folderze screanshot.
musialem telefonem bo mi reszta chatu znikla i nie moglem f2
(18-August-2016 23:44:26)mariozmario napisał(a): [ -> ] (18-August-2016 23:29:18)MaciekZMajkrafta napisał(a): [ -> ]Niepełny SS=KOSZ
musialem telefonem bo mi reszta chatu znikla i nie moglem f2
A skąd ma administracja wiedzieć czy ty nie masz huzuni czy innego gówna? Brak SS=KOSZ
Heh szykuj się na sprawdzanie, bo mnie raz sprawdzali, za to, że miałem "przyciętego" ssa. A po za tym nie ogarniam czemu gracz miałby się przyznawać tu do cheatów, chyba każdy może napisać huzuni...
(18-August-2016 23:47:18)Dinner napisał(a): [ -> ]Heh szykuj się na sprawdzanie, bo mnie raz sprawdzali, za to, że miałem "przyciętego" ssa. A po za tym nie ogarniam czemu gracz miałby się przyznawać tu do cheatów, chyba każdy może napisać huzuni...
Dla dzisiejszych graczy LAG to czity, zlaguje ci i lewitujesz=cziter,
napisanie huzuni na czacie=cziter
Ale granie z tym gównem zwanym huzuni=dobrze bo i tak każdy ma hyzunie
Jednym słowem to wszystko jest chore....