MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Nazwa użytkownika: PietrachShadowPL
Nie jestem recydywiostą (Jestem zbanowany 1 raz)
Chcę dostać unbana ponieważ, lubię grać bardzo na tym serwerze bo jest tutaj dużo innych polskich trybów gdzie nie można inndziej znaleźć.
IP serwera: minefox.pl

Screen shot zbanowania:
Skoro lubisz grać to po co chitujesz? Jesteś recydywistą bo czitujesz....
Nie chetowałem dostalem bana od Groczjana za nic! Możecie mnie jakos sprawdzić!
Skad wiesz, ze od grojczana?
Ponieważ grałem i powiedział mi Nara a nie sprawdził mnie w ogóle nawet o skypa nie spytał......
Nie masz dowodów na niewinność, zbanował cię prawdopodobnie AC (jeden z najlepszych w polsce), a to że takich trybów nie ma, to sam się o to martw, było nie cheatować...
Według mnie prośba nadaje się tylko do odrzucenia. A to, że zaprzeczasz cheatom
nic nie znaczy...

@up4 to że dostał 1 raz bana za cheaty to jeszcze nie recydywista.. jeśli teraz kupi UB dopiero nim będzie Tongue
Jesli zbanowal Cię Grojczan ( a w zasadzie jesli ty tak uwazasz to poczekajmy na niego niech on sie wypowie i powie swoj opis sytuacji.
MrRayqq dobra odpowiedź niech sam tutaj przyjdzie
A może Grojczan pisał na czacie Zapraszam na skype a ty nie widziałeś albo tera kłamiesz ? bo pewnie pisał zapraszam na skype a ty albo ignorowałeś lub nie widziałeś co pisze bo Grojaczan nie mógł napisać NARA i dał ci bana : P
(18-August-2016 20:55:10)Tobikoo napisał(a): [ -> ]A może Grojczan pisał na czacie Zapraszam na skype a ty nie widziałeś albo tera kłamiesz ? bo pewnie pisał zapraszam na skype a ty albo ignorowałeś lub nie widziałeś co pisze bo Grojaczan nie mógł napisać NARA i dał ci bana : P
Całkiem możliwe, na cr. jak wybije to takie teksty są co kilka minut....
Grojczan nie daje sobie w kasze dmuchać, banuje raz a dobrze, brak współpracy=ban
Tyle w temacie

Wysłane z Kota przy użyciu Internetu
Stron: 1 2
Przekierowanie