18-August-2016, 13:03:32
Stron: 1 2
18-August-2016, 13:03:32
18-August-2016, 13:04:35
Hhahahah Przecież nawet Banan Pisał że triple dozwolony ;v
18-August-2016, 13:06:03
Jest niedozwolony przeczytaj sobie ten watek o UB http://mineserwer.pl/Temat-Brak-UB-Maiki...ht=maikipl
18-August-2016, 13:07:19
up
ale MaikiPL miał sterowniki do tej myszy :3
poza tym sam banan mowil ze jak w logach bedzie cos podwyzszone to bedzie banowal -.-
ale MaikiPL miał sterowniki do tej myszy :3
poza tym sam banan mowil ze jak w logach bedzie cos podwyzszone to bedzie banowal -.-
18-August-2016, 13:12:03
Ja nie mam sterowników po mi pamięć zaśmieca a pamięci mam mało. Jak kupowałem myszkę to już miałem aktywowany Triple click pisało na opakowaniu Activate Ultra Core 3/4 przycisku na 4 na myszce nie ma. Trzeba kupić myszkę bloody terminator TL80 a ja mam V8M.
18-August-2016, 13:15:34
Również mam Bloody V8M i triple działa tam nomalnie gdyż core 3 jest tam odblokowane, działa normalnie bez sterowników Bloody wystarczy nacisnac klawisz z 3.
18-August-2016, 13:20:06
(18-August-2016 13:15:34)Kornelka napisał(a): [ -> ]Co za bzdury
Również mam Bloody V8M i triple działa tam nomalnie gdyż core 3 jest tam odblokowane, działa normalnie bez sterowników Bloody wystarczy nacisnac klawisz z 3.
xKornelka Klepałem się wczoraj z tb na Triplu odczuwałaś jakieś zmiany?
18-August-2016, 13:26:06
Ahaa, to fajnego jittera umiesz, chyba nacisnąć tripla 
Tamta walka była bardzo podejrzana gdyż robiłeś mi dosyć duże combo w niektórych momentach i miałam duże podejrzenia, że byłeś na triplu. Co ty myślisz, że tego nie było widać?
I tak ja bez tripla tylko z jitter clickiem Cię pokonalam bez problemu.

Tamta walka była bardzo podejrzana gdyż robiłeś mi dosyć duże combo w niektórych momentach i miałam duże podejrzenia, że byłeś na triplu. Co ty myślisz, że tego nie było widać?
18-August-2016, 13:29:47
(18-August-2016 13:26:06)Kornelka napisał(a): [ -> ]Ahaa, to fajnego jittera umiesz, chyba nacisnąć tripla
Tamta walka była bardzo podejrzana gdyż robiłeś mi dosyć duże combo w niektórych momentach i miałam duże podejrzenia, że byłeś na triplu.
Na triplu nie mg grać? nie jestem jakimś profesjonalistą do robienia jitter'a bo jestem w tym kiepski.. jak chcesz mogę nagrać poradnik z moimi palcami i myszką.
18-August-2016, 13:36:15
Granie na triplu to jest po prostu zwykle oszustwo.
Nie, nie możesz grać na triplu, jeżeli nie umiesz jittera to się go naucz albo graj gardą a nie na triplu.
To teraz nie rozumeim, skoro mówisz, że jesteś kiepski w jitterowaniu to po co chcesz robic poradnik?
Może zawalczymy jeszcze raz bez twojego tripla hmm?
Jakbym miała trochę mniej pingu to byś latał po arenie
Nie, nie możesz grać na triplu, jeżeli nie umiesz jittera to się go naucz albo graj gardą a nie na triplu.
To teraz nie rozumeim, skoro mówisz, że jesteś kiepski w jitterowaniu to po co chcesz robic poradnik?
Może zawalczymy jeszcze raz bez twojego tripla hmm?
Jakbym miała trochę mniej pingu to byś latał po arenie

Stron: 1 2