MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Skarga] marcinek889
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Twój nick z gry: MevreyQ
Nicki osób posądzonych: marcinek889
Najdokładniejsza data zdarzenia: dziś
Opis zdarzenia: przyznanie się do używania triple click
Dowody: [Obrazek: image.php?dt=FHTU]
Sugerowany wymiar kary: ban perm
Serwer: mineserwer.pl
Hhahahah Przecież nawet Banan Pisał że triple dozwolony ;v
Jest niedozwolony przeczytaj sobie ten watek o UB http://mineserwer.pl/Temat-Brak-UB-Maiki...ht=maikipl
up
ale MaikiPL miał sterowniki do tej myszy :3
poza tym sam banan mowil ze jak w logach bedzie cos podwyzszone to bedzie banowal -.-
Ja nie mam sterowników po mi pamięć zaśmieca a pamięci mam mało. Jak kupowałem myszkę to już miałem aktywowany Triple click pisało na opakowaniu Activate Ultra Core 3/4 przycisku na 4 na myszce nie ma. Trzeba kupić myszkę bloody terminator TL80 a ja mam V8M.
Również mam Bloody V8M i triple działa tam nomalnie gdyż core 3 jest tam odblokowane, działa normalnie bez sterowników Bloody wystarczy nacisnac klawisz z 3.
(18-August-2016 13:15:34)Kornelka napisał(a): [ -> ]Co za bzdury
Również mam Bloody V8M i triple działa tam nomalnie gdyż core 3 jest tam odblokowane, działa normalnie bez sterowników Bloody wystarczy nacisnac klawisz z 3.

xKornelka Klepałem się wczoraj z tb na Triplu odczuwałaś jakieś zmiany?
Ahaa, to fajnego jittera umiesz, chyba nacisnąć tripla Wink
Tamta walka była bardzo podejrzana gdyż robiłeś mi dosyć duże combo w niektórych momentach i miałam duże podejrzenia, że byłeś na triplu. Co ty myślisz, że tego nie było widać?
I tak ja bez tripla tylko z jitter clickiem Cię pokonalam bez problemu.
(18-August-2016 13:26:06)Kornelka napisał(a): [ -> ]Ahaa, to fajnego jittera umiesz, chyba nacisnąć tripla Wink
Tamta walka była bardzo podejrzana gdyż robiłeś mi dosyć duże combo w niektórych momentach i miałam duże podejrzenia, że byłeś na triplu.
I tak ja bez tripla tylko z jitter clickiem Cię pokonalam bez problemu.

Na triplu nie mg grać? nie jestem jakimś profesjonalistą do robienia jitter'a bo jestem w tym kiepski.. jak chcesz mogę nagrać poradnik z moimi palcami i myszką.
Granie na triplu to jest po prostu zwykle oszustwo.
Nie, nie możesz grać na triplu, jeżeli nie umiesz jittera to się go naucz albo graj gardą a nie na triplu.
To teraz nie rozumeim, skoro mówisz, że jesteś kiepski w jitterowaniu to po co chcesz robic poradnik?
Może zawalczymy jeszcze raz bez twojego tripla hmm?
Jakbym miała trochę mniej pingu to byś latał po arenie Smile
Stron: 1 2
Przekierowanie