MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Reaktywacja 1.5.2
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam Chciałbym powiedziec pewien pomysl dotyczacy 1.5.2 czyli serwerow s1.craftboard.pl itp.Wedlug mnie te serwery byly jedne z najlepszych wiem ze banan ruszyl z tymi trybami itp ale bym prosil zeby te serwery zostaly reaktywowane zeby znowu gralo tam tak duzo ludzi jak wczesniej i zeby byla mila atmosfera.Wiem ze sa te tryby survival ale to nie jest to samo mysle ze wiele ludzi pamieta te czasy craftboardow craftserwerow s1.serweryminecraft.pl byly to najlepsze serwery w polsce . Oczywiscie nie mowie ze dzisiejsze serwery sa slabe są super sam gram na RPG.Gdyby juz by ze tak powiem wystartowaly obe serwery poprosilbym o dodanie czegos nowego niewiem np. łuk anioła cos w tym stylu.Zeby banan zrobil jakis odcinek z tych wymienionych serwerow i zeby znowu tam gralo tak duzo ludzi jak kiedys.Prosze o nie hejtowanie wątku gdyż wiem ze moglem oby pomysl lepiej przedstawic.Niech gracze przestawia swoja opinie Smile.

Pozdrawiam SzybkiJasiu
Ach, te wspaniałe czasy, jak dla mnie te serwery nigdy w życiu nie utracą wartości.

Oczywiście że zgadzam się z tobą w 110%, craftboardy to moim zdaniem najlepsze serwery w Polsce, nieważne jaki serwer by się pojawił on zawsze będzie dla mnie na pierwszym miejscu.

Podsumowując jestem za reaktywacją, ale cóż, banan niejednokrotnie pisał że te serwery uważa za zakończone i żadne nowości nie będą się pojawiać, a jednak, jeszcze ktoś o tych serwerach pamięta, sam staram się je odwiedzać co jakiś czas, bo jednak o takich serwerach się nie zapomina.
@up dzieki wiesz oco mi chodzi Smile
s3.craftserwer.pl był najlepszy Tongue
Co do reaktywacji jeśli rozumiesz przez to dodanie nowości i wypromowanie serwera jestem za.
Jestem za moje ulubione serwery na 1.5.2 były craftbordy najbardziej s3
Cytat Banan z forum craftboard: ,,craftboardy trzymam dla weteranów, żadne epickie budowle ani updaty w niczym nie pomogą, każdy woli wyższe wersje, mimo to ciągle opłacam i utrzymuje te serwery, 1.5 swoją świetność dawno ma za sobą i w tym zakresie nic już się nie zmieni. ,,

Jak wam się te serwery podobają to grajcie na nich, nikt wam niebroni.
Niewiem dlaczego jestes taki nastawiony widocznie boisz sie ze bedzie gralo mniej osob i twoje ity straca wartosc Smile
@up
Niemusze się niczego bać bo sam Banan pisał że nie będzie udpadować craftboardów.
Jak zaden banan ani nikt sie nie wypowie na ten temat to mozna zamknac L(
Przekierowanie