MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: treasurechest reset po smierci
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam Smile
Czy da się ustawić ,że po śmierci gracz może wziąć znów itemy ze skrzyni? Wytłumaczę to na przykładzie: Gracz A bierze coś ze skrzyni (może tylko raz) leci sobie przez las zabija go zombie i gracz A może znowu wziąć przedmioty z tej samej skrzyni. Smile
Jaki tryb?
Tryb serwera Apokalipsa Hardcore jeżeli zabije Ci gracz dostajesz bana na 6h. Smile
Zaraz chwila. Ty chcesz żeby powstał nowy tryb?
@up No ja też tego nie pojmuję, ponieważ on gada o jakiś Apokalipsach/Hardcorów, sam CHYBA Banan mówił, że nie będzie trybów typu hardcore, banan się jedynie zdecydował na EasyHC
I nie będzie trybów gdzie się dostaje bany za dedy
Kosz
Dobra źle zrozumiałem Smile
To miał być serwer na którym gracz po zabiciu gracza dostaje bana na 6h. Wiec chciałem rozstawić na mapie skrzynki w których będa itemy. I gracz może wziąć ,ze skrzyni itemy np. miecz lecz po ponownym otworzeniu skrzyni tego miecza tam nie będzie. Dopiero jeżeli gracz zostanie zabity przez moba lub gracza ponownie może wziąć item z tej skrzyni (po śmierci). Mam nadzieje ,że dobrze wytłumaczyłem nie zbyt zrozumiałem o co chodzi z tym trybem. Smile I wciąż nwm czy o to chodzi Big Grin

@EDIT: Dobra juz zrozumiałem o co chodzi z tym czyli ,że nie można już ustawić serwer pod Hardcore? Przepraszam ale nie jestem w temacie dawno już nie zaglądałem do MC. Smile Ale pytanie czy można ustawić coś takiego na skrzynki czy nie? Smile
Skoro nie zaglądałeś do MC to po co to piszesz, nie mając pojęcia.

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie