MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: MrRayqq
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Na sam początek link do zdjęcia- https://zapodaj.net/0826987d63f98.jpg.html
Siemanko.Niedawno zobaczyłem ten wątek i czytając go natknąłem się na fragment i tym jak powstał nick MrRayqq. Będąc małym chłopcem lubiłem Pokemony (Teraz nie mogę znieść jak dzieci latają po dworze i szukają tych Pokemonów) a także zbierałem kapsle i figurki. Pomyślałem ,że poszukam w szafce pudełka z masą kapsli i figurek bo kojarzy mi się ta postać. I oto mam. Jeżeli Rayqq chce mogę mu to wysłać droga pocztową by miał coś związanego z jego nickiem. Niestety Rayquazy mam tylko połowę ;/ W razie czego Rayqq pisz na pw. (Miałem około 500 kapsli a teraz mam 150 bo resztę przegrałem xD)
Pozdrawiam Smile
Link do wątku- http://mineserwer.pl/Temat-4-Stalowe-Fak...-serwerach
A masz moze charmandera ? XD
Mam xD A czm?
Zgadzam się z tobą w stosunku do opini o Pokemon Go, stare czasy nie wrócą niestety.. nic nie poradzimy na coraz to grosze gowno tworzone o pokemonach. Jedyne co podoba mi sie do dzis to seria telewizyjna. Ktora ogladam do dzis ;>

Co do tematu sama w sobie mysl o tym ze chcailes mi przeslac to wielkie gratki dla ciebie. Jednak ja mowie od razu nie potrzebuje takich rzeczy. Nie bede wyludzac od obcej osoby figurke pokemona.
Wielkie dzieki za wspomnienie ale pokemony az tak bardzo mnie nie kręcą. Ale lap plusa za pomyslnosc.
Hah, też miałem od groma kapsli, teraz gram w stare poki z gb, i nds Big Grin
Moje ulubione poki to Pokemon FireRed z spolszczeniem DarkArchona, Pokemon HeatGold, i Pokemon Platinum ^^
Ja tam nie mam ulubionych pokemonów... nie interesuje się nimi... w przeszłości może tak ale... zmieniłem zainteresowania gdy pojechałem kiedyś do kuzyna... gral on w fnafa 4... i... wyskoczyl/a mu albo chika albo fredbear... zaczalem się wtedy interesować fnafem... szczególnie fnafem 4
Można zamykać Smile
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie