MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Skrzynka Bank Południowy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam,
Robiąc wczoraj z moim Gangiem Bank Południowy przypomniało mi się, że niedaleko do Biura Menedżera Banku jest skrzynka z TNT. Poszedłem tam, znalazłem to miejsce, ale niestety skrzynki się nie da otworzyć, gdyż nie mamy do tego permisji. Proszę o naprawienie błędu.
http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=IG16
To pewnie mialo byc tak ze z tamtad trzeba bylo wziasc tnt ale admini uproscili
Albo Admin zapomniał dodać permisje dla graczy, albo nie wiem Big Grin
Albo miało to tak być że nie da się odtworzyć albo banan nie dal permisji lub w tamtym regionie permisji do otwierania skrzynek.
Niech po prostu dodadzą permisję i koniec tematu, albo niech nie dodają. Nie macie tu po co pisać takich "Może, a może, a pewnie". Tyle to ja sam wiem, jeśli ktoś zna prawdziwą przyczynę czemu tak się stało to niech napisze, a nie takie gdybanie.
Znam 2 prawdopodobne przyczyny czm nie da się otworzyć tej skrzynki. 1. To dlatego że jakby tnt było 24h by to sensu nie miało a po 2 to dlatego że jakby tnt się odnawiało ciągle lub co 1h to gracze by farmili tnt. Jeśli się mylę proszę o prawidłowy powód czemu.
zrobione.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie