MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Szalone taktyki xd
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Wymyślcie jakieś szalone taktyki dla wojowników xD
Iść na strefę potworów i zabijać na szale bitewnym xd Potem vortexem ucieknac i mleko wypic
Kampienie z wieży xD
Nie wiem czy zrozumiałem wątek i oto Ci chodzi, ale znam tzw. "Kozła Ofiarnego".
Działa on tak, że nakłaniasz jakiegoś gracza (najlepiej bez setu), aby przebiegł przed potworami i uciekał. One często za nim biegną, a gdy go "złapią" możesz robić im plecki. I zdobywasz kille Tongue
Albo wszyscy idą do świątyni z ktorej zrobili kloca i aię modlą o wygraną xD
@up xD
Jeśli jesteś tchórzem, a w drużynie masz z 5 bogów to możesz podsadzić się 64 blokami i obudować się w "twierdzy". Potem czekasz tam do końca gry.
Nooo Ja spotkałem ludzi co dostają all boskie i emerald i się chowają do dziur żeby nie stracić itów....

Albo zrobić kloca nad sw i jak ktos do niej wejdzie nawalac z armagadenów Smile
(17-August-2016 10:57:25)Anty napisał(a): [ -> ]Jeśli jesteś tchórzem, a w drużynie masz z 5 bogów to możesz podsadzić się 64 blokami i obudować się w "twierdzy". Potem czekasz tam do końca gry.

no i dlatego nigdy nie było i nie będzie nagród za wygraną bo wiadomo jedni mają ogromny wkład a inni siedzą zakopani Tongue

dlatego też Ci którzy robią najwięcej i zabijają - zdobywają lvl i zarabiają Smile
Przekierowanie