Siemek
Mam taki pomysł, że za każde zabicie gracza będzie się dostawać ileś $ . Dla mnie powinno się dostawać 1$ jak za zabicie członka każdej mafii.
To w sumie również mogłoby sprzyjać temu, by gracze chętniej się nawalali. Jestem na tak, ale nwm jak to zrobić kompletnie XD
(17-August-2016 10:37:08)Dinner napisał(a): [ -> ]To w sumie również mogłoby sprzyjać temu, by gracze chętniej się nawalali. Jestem na tak, ale nwm jak to zrobić kompletnie XD
Jest na to plugin, tylko teraz nie pamiętam jego nazwy, jak odnajde to napiszę.
Również jestem na tak, jednak banan wielokrotnie wspominał na filmikach, że z graczy kasy wypadać nie będzie.
Na nie, na tym trybie głównie chodzi o to żeby robić różne questy itp. Można przecież zabijać bo to przecież GTA ale jestem przekonany że "Koxy" bedą zabijać "freekilli", i dostawac z tego nie tylko frajde ale i kase. To jest tylko moje zdanie.

Na nie
Już się skarżycie że macie all itemy

i nie macie co robić z hajsem więc po co wam jeszcze to

Nie wiem w prawdziwym GTA wypadają $$$ z ludzi, przechodniów. Po za tym z $$$ zawsze jest co robić, bo chyba 1 osoba na ms ma nóż taktyczny i $$$ można przerabiać w Kasynie.
wykonanie to pestka... i 2 min roboty, ale absolutnie nic takiego się nie pojawi, bardzo głupi pomysł doprowadzający do anarchii na serwerze i braku możliwości gry dla graczy początkujących.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!