Skoro już zgłaszamy bugi to ja też zgłoszę to co zaobserwowałem na mapie "Zamek" (Tej z świątynia na środku) można w świątyni zniszczyć "źródła" potek leczenia. Tak wiem, że te potki da się zgarnąć przy kopalni złota, ale po co tyle biegać skoro początkowo są w świątyni. A początkowi gracze niszczą te "źródła" specjalnie...
Dzisiaj jest dzień WvsP na forum skoro tyle wątków xD ale dobra napisze coś żeby nie było że nabijam.
Mnie też to strasznie denerwuje jak chce potke to wiem że mam w świątyni a tu się okazuje że ich nie ma bo ktoś mądry zniszczył je. tak samo z nie którymi źródłami Mieczy wojownika można je zniszczyć.
kiedyś przez takie coś zginołem miałem 'klepe' w świątyni, umierałem pomyśłame sę, przeciesz tu jest pota! szukam gdzie nie zniszczyli, tu się okazuje że zostało 1 a tu gracz mi wbija z nieba vortexem chciałem wźąść tą pote a tu mi ją zniszczył. Tak smutno umarłem.
Proszę o naprawienie tego.
(16-August-2016 23:47:48)ZiemekPro napisał(a): [ -> ]Dzisiaj jest dzień WvsP na forum skoro tyle wątków xD ale dobra napisze coś żeby nie było że nabijam.
Mnie też to strasznie denerwuje jak chce potke to wiem że mam w świątyni a tu się okazuje że ich nie ma bo ktoś mądry zniszczył je. tak samo z nie którymi źródłami Mieczy wojownika można je zniszczyć.
kiedyś przez takie coś zginołem miałem 'klepe' w świątyni, umierałem pomyśłame sę, przeciesz tu jest pota! szukam gdzie nie zniszczyli, tu się okazuje że zostało 1 a tu gracz mi wbija z nieba vortexem chciałem wźąść tą pote a tu mi ją zniszczył. Tak smutno umarłem.
Proszę o naprawienie tego.
Co do mieczów to widziałem kiedyś jak gość walczył drabinką, bo miała txt miecza xd
Wiem xD byłem przy tym to wyglondało żałośnie pewnie poczontkujący gracz albo chciał z siebie zrobić beke.
Mam dla was radę:
Jak tylko zacznie się runda idźcie szybko do świątyni i zniszczcie sb 1 potkę dla siebie.
Gdy będzie wam potrzebna idźcie w jakies miejsce by wam garcze nie przeszkadzali, postawcie, weźcie potke, zniszczcie i dalej idźcie walczyć za narnię.

(17-August-2016 08:06:51)virka123 napisał(a): [ -> ]Mam dla was radę:
Jak tylko zacznie się runda idźcie szybko do świątyni i zniszczcie sb 1 potkę dla siebie.
Gdy będzie wam potrzebna idźcie w jakies miejsce by wam garcze nie przeszkadzali, postawcie, weźcie potke, zniszczcie i dalej idźcie walczyć za narnię. 
Ta potka nie dropi gdy ją zniszczysz.
@up ja tak robiłam z łukiem i owszem dropił

(17-August-2016 09:52:05)virka123 napisał(a): [ -> ]@up ja tak robiłam z łukiem i owszem dropił 
Łuki i miecze dropią, a potki nie dropią. Nawet nie da się jej scraftować z patyka i redstona 
ekhem... a próbowaliście po prostu zniszczyć blok pod?

np mieczem pioruna? na MineFox można tak zebrać 2 pierwsze
źródła od strony murów...
jest sposub żeby zebrać tą pote.
ale musicie mieć dobrego kolege co dla wes dednie xD
musi się zamienić w crepera i wybuchnąć przy tej potce ale nie za blisko
wtedy dropnie.