MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [PROPOZYCJA] Głosowanie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cześć.
Mam propozycje dodać głosowanie na mapy.
Wybierzecie jakieś ID Przedmiotu nie zajętego, jak by się klikło prawym można zagłosować na arene, po zaczęciu rundy tracisz ten item i whcodzisz do gry. tak jak na WD Smile , mam propozycje do nazw map

- Kanion ( Ta z tą twarzą boga i lawą i kanionem )
- Mesa ( ten z biomem mesa i tymi rycerzami dużymi )
- Lodowa ( ta z lodowiskiem i górami lodowymi )
- Zamek ( Ta z Kolumnami i świontynią na środku )

- Na tą nową z tą jaskiną netherową nie mam pomysłu :/
Niech administracja i gracze pomyślą Big Grin

mam nadzieję że spodobał wam się mój pomysł. Big Grin
Fajny pomysł, lecz banan mówił, że już nic nie zmienia :<
Nie ;D
Pierwsza sprawa : bugi w mapach gracze jarają się że mogą stworzyć np withera i zapewne by wybierali ciągle te mapy gdzie są bagi albo te gdzie można zrobić koxy
Druga Sprawa : Ludzie na WD prawie cały czas wybierają jedną mape (kanion) niektórym osobą jak widzą po raz 10 te samą mape rzygać się chce ( bo ile można grać na jednej mapie ) a ludzie i tak wybierają cały czas to samo xD
Trzecia sprawa : Kłótnie znajdzie się wielu graczy którzy będą mieć ból dupy o to że wybraliście tą mape a nie tą którą on chciał
Czwarta sprawa : według mnie samo losowanie się map jest fajne bo nigdy nie wiadomo na co się trafi
Na NIE
Powody u Hołstara.
chciałem dodac jeszcze ram żeby była do wybrania mapa Random, Randomowa mapa czyli nie wiadomo ;/
Jestem za TAK bo sam o tym myślałem chyba że mi czytasz w myślach. ... ALE też jestem za NIE bo 2 mapy (jałowe ziemia,i lodowa) nie były by w ogóle wybieranie.A swoją drogą długo czekało by się na start
Zgadzam się w 100% z Howsterem tam u góry.
Nie, nie i jeszcze raz - nie.
Pozdrawiam ;d
howster trafnie napisał - Ludzie na WD prawie cały czas wybierają jedną mape (kanion) niektórym osobą jak widzą po raz 10 te samą mape rzygać się chce ( bo ile można grać na jednej mapie ) a ludzie i tak wybierają cały czas to samo.

jeśli chodzi o bugi z koxami, witherami i smokami to właśnie kończe je naprawiać dziś już będzie pico belo Smile
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie