MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: BUG w vs p
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Tłumacze sie bo nie chce dostać bana dzisiaj ktos z drużyny stworzył withera na jednych z map jako wojownik mozna przywołać withera (jego głowe) mozna zabrac 3 i postawic na piasku dusz w tunelu na jednych z map po zabiciu tego withera wypada gwiazda a gwiazda u smoka aktuwuje skrzydła wojownicy nie mogli mnie zabic pisałem na czacie jako wojownik zas byłem smokiem gdy sie zabiłem smokiem mogłem latac krowa magiem blaem i wither. Zgłaszam bo nie chce dostać bana z czyjejś głupoty. Kto to wymyślił ? nie mam pojęcia. Pozdrawiam
Ja nakłaniam wojowników do stworzenia Withera, bo mega frajda jest. Bug był już zgłaszany, ale nic z nim nie zrobiono.
Ten bug był zgłaszany wiele razy, ale nikt z tym nic nie zrobił.
Btw. Przez to ludzie skupiają uwagę na "zabiciu" smoka, i nikt nie walczy i wgl.
Szczerze - przydałoby się zrobić strefę budowania tak, aby nie było możliwości kładania na piasku bloków, głów itp.
Ewentualnie zablokować drop z Witchera.
Ile to zabić Withera? Nwm co on wam tak przeszkadza, można potrenować przed atakiem potworów. Poza tym by stworzyć Withera potrzeba trzech graczy z Witherem więc nie może tego zrobić każdy.
(16-August-2016 23:20:58)4mcTNT napisał(a): [ -> ]Ile to zabić Withera? Nwm co on wam tak przeszkadza, można potrenować przed atakiem potworów. Poza tym by stworzyć Withera potrzeba trzech graczy z Witherem więc nie może tego zrobić każdy.

Sporo graczy ma withera Big Grin
(16-August-2016 23:27:12)gerald455 napisał(a): [ -> ]
(16-August-2016 23:20:58)4mcTNT napisał(a): [ -> ]Ile to zabić Withera? Nwm co on wam tak przeszkadza, można potrenować przed atakiem potworów. Poza tym by stworzyć Withera potrzeba trzech graczy z Witherem więc nie może tego zrobić każdy.

Sporo graczy ma withera Big Grin

Ci gracze co mają WITHERA myślę, że są w stanie go zabić.
Więc ma pozostać latanie bossami? Bug to bug
Nie naprawią tego, więc nie wiem po co to zgłaszacie.
Banan właśnie to naprawia.
Stron: 1 2
Przekierowanie