MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Wyspa Skyblock
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam.
Kiedyś dawno temu postanowiłem założyć wyspę na minserwer wszystko było ok budowałem wieżowce zamki itp. Teraz wyspa na mineserwer jest bardzo rozbudowana. Potem grając w w vs p widzę na czacie że jest jakiś quiz na royalcraft. Ok wchodzę na royalcraft i z ciekawości wpadłem na skyblocka na (royalcraft) ku mojemu zdziwieniu w moim ekwipunku były jakieś itemy po chwili pisze ./is go i tepa mnie na wyspe ( której nigdy nie zakładałem na royalcrafcie ) przestraszyłem się jak zobaczyłem ze wsypa na której stoje jest identyczna jak kiedyś zaczynałem na minserwer teraz ta na minserwer jest bardziej rozbudowana nie mam pojęcia jak z minserwer przeteleportowała sie wyspa na royalcraft i czemu jest taka sama ja kiedys na mineserwer przypominam ze nigdy zadnej wyspy na royalcraftcie nie zakładałem. Jeden z włascicieli moze wejsc na moja wyspe na minserwer i royalcrafcie i zobaczyc co sie odwaliło. Teleportu wysp nigdy nie widziłem. Pozdrawiam
Potwierdzam, sam mi pokazał obie wyspy.
Problem dalej nie rozwiązany.
Przekierowanie