MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Poszukuję moda
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, ogni gdy słońce było bogiem a Agnieszka Chylińska utalentowana grałem w pewną modyfikację na nowe wymiary.
Była to dość... inna modyfikacja niż wszystkie. Wiele wymiarów było mrocznych i niepokojących ale w cholerkę klimatycznych. Najbardziej w pamięć zapadł mi wymiar z czerwonym lasem w którym non stop panował mrok i czerń (drzewa przypominały coś w deseń bambusów).
Do teleportacji między wymiarami nie służył budowany jak do netheru portal a chyba jeden klocek.
Wie ktoś co to za mod?
To nie DivineRPG z góry mówię.
Sprawdz - Soul Forest lub Twilight forest
Twilight na pewno nie, tam przeca był tylko jeden wymiar i to w żaden sposób nie przypomina mego opisu
Soul Forest również nie
Pamiętasz co mogło być jeszcze w tym modzie? Coś co zapamiętałeś najbardziej, tak jak z tym lasem?
oj wiele więcej nie zapamiętałem po za kolejnym dziwnym wymiarem- w okół nas była jakby próżnia, my jednak byliśmy w zrobionym z kamiennej cegły podłużnym pomieszczeniu. Były tam też żelazne drzwi. Jeszcze kojarzę jakieś kolorowe bronie palne, ale to chyba z innego moda
Wiem o co ci chodzi!
Ten wymiar nazywał się Limbo!
Czy to nie jest przypadkiem Dimension Mod?
Kami na pw podał mi nazwę Big Grin
Dzięki ci Kami, tyś mym Bogiem a temat można zamknąć
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie