W tym wątku będziemy, wypisywać swoje ulubione części fnafa i będziemy pisać dlaczego są one naszymi ulubionymi.
Wzór jest poniżej
Część:
Dlaczego ci się podoba:
Przyklad
Cytat:Część: 1
Dlaczego ci się podoba: Bo jest najmniej straszna
Zaczynam
Część: 4
Dlaczego ci się podoba: Bo jako jedyna część jest ona straszna
Część:Pierwsa
Dlaczego ci się podoba:Bo mogę grać cały czas, nie dostane ochszanu za to że siostra płacze bo foxy wyskoczył na ryj...
Część: trzecia
Dlaczego ci się podoba: trzecia odsłona tej seri przynosi niezwykle ciekawe wydarzenia do fabuły tej gry. Dowiadujemy się tam coś o samym PurpleGuyu oraz o restauracji Fredbears Family Dinner.
W grze są dwa zakończenia, z czego twórca dał nam na koniec coś specjalnego, gdy ukonczymy te dobre. Jednak najbardziej zafascynowal mnie SpringTrap i stroje sprężynowe, oraz ich rola w zakończeniu seri!
A teraz się przyczepie:Jeśli ktoś nie gra we FNaFa?
Zaraz będzie wątek, która Czesc Mario najlepsza...
(16-August-2016 17:35:40)Danio008 napisał(a): [ -> ]Część: trzecia
Dlaczego ci się podoba: trzecia odsłona tej seri przynosi niezwykle ciekawe wydarzenia do fabuły tej gry. Dowiadujemy się tam coś o samym PurpleGuyu oraz o restauracji Fredbears Family Dinner.
W grze są dwa zakończenia, z czego twórca dał nam na koniec coś specjalnego, gdy ukonczymy te dobre. Jednak najbardziej zafascynowal mnie SpringTrap i stroje sprężynowe, oraz ich rola w zakończeniu seri!
A teraz się przyczepie:Jeśli ktoś nie gra we FNaFa?
Zaraz będzie wątek, która Czesc Mario najlepsza...
Część:1
Czemu:Bo wtedy mario grało sie najlepiej....
Danio jak ktos nie gra w fnafa to niech sie w tym nie wypowiada i tyle
heh zaraz bedzie watek który launcher minecraft najlepszy i dlaczego albo który serwer minecraft najlepszy... Jak juz tworzyc watki to zeby miały jakiś sens. A przecież wiadomo że RycerzJanek robisz to tylko po to by sobie posty nabić ale nie wiem czy cie rozczaruje bo w offtopic się posty nie nabijają.
Co do tematu to zdecydowanie dla mnie czesc 2 i 3 sa na równym poziomie.
2 lubie za to ze jest dużo postaci, szczegolnie fajny jest Foxy ktory moze ci wyskoczyc na ryj.
3 za to lubie ze jest Springtrap. Moja ulubiona postac w grze.
brak zainteresowania
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.
Pozdrawiamy
Administracja Forum.