Proszę!! Bananie dodaj smokowi te jedno dodatkowe serduszko, bo jest na hita z Łuku Wiary Armagedona Oraz tego zasranego berłą :/ Pewnie będzie "że smoka trudno trafic" ale tak trudno wcale nie jest :/. Wojownicy coraz częściej w niego trafiają :/. Zagraj sobie SzybkiBanie 2-3 rundy smokiem to zobaczysz jak szybko dedniesz.
Jeśli masz problem z szybkim zestrzeliwaniem smoka użyj tej strategi:
-Lataj zygzakiem, ciągle zmieniając wysokość,
-jeśli widzisz, że gracz ma berło to nie zniżaj się
-nad murami zawsze lataj wyżej
-jeśli cie trafią - uciekaj w chmury zanim dostaniesz 2 raz

(ta taktyka była skuteczna na w vs p 1, nwm czy tu też będzie ale polecam sprawdzić)

(16-August-2016 20:17:53)olek1603 napisał(a): [ -> ]Jeśli masz problem z szybkim zestrzeliwaniem smoka użyj tej strategi:
-Lataj zygzakiem, ciągle zmieniając wysokość,
-jeśli widzisz, że gracz ma berło to nie zniżaj się
-nad murami zawsze lataj wyżej
-jeśli cie trafią - uciekaj w chmury zanim dostaniesz 2 raz 
(ta taktyka była skuteczna na w vs p 1, nwm czy tu też będzie ale polecam sprawdzić) 
Robię wszystko prócz latania zygzakiem, ale spróbuję.
Ja nie mam smoka żądko gram na WvP
To po co piszesz ? Bez sens .... co do smoka to zeczewiscie to ze na hita z berla pada to przesada (jak z wiary oberwiesz zostaje 1 serduszko ) wiec przydalo by sie 1 serduszko wiecej "znerfic berlo"
Też mam smoka.
Latam wysoko i czasami oberwe ale nie padam na 1 strzał zresztą co do berła to berło zabija na hita smoka i jeżeli widze że ktoś ma berło to wysoko latam i mnie nie zabije w taki sposób ..
(17-August-2016 19:37:54)SnoVer napisał(a): [ -> ]Ja nie mam smoka żądko gram na WvP
Chciałem dać punkt "-"...
Jeśli się da proszę o zmieninie tego...
No mogłoby by się dodać ale i tak jak gram nigdy nie widze smoka ale tak jest dość kruchy więc jestem na 50% na tak
naucz się po prostu smokiem grać... trafienie dobrego gracza graniczy z cudem.