Wiem że ten temat był poruszany ale Dinner wraz ze swoim gangiem ponownie
przeszkadza graczom w robieniu banków przed chwilą robiłem Bank Północny i czekałem na ekipę przed bankiem i Dinner wraz z GANGIEM wbił przed bank i mnie zabił proszę aby Dinner został jakoś ukarany lub proszę o usunięcie PvP na misjach.
Spadłem z krzesła, spadłem z krzesła i jeszcze raz spadłem z krzesła! xDDDD .... Jest to dozwolone, dlatego to i moi gangowi koledzy to wykorzystujemy

1. Po co nabijacie posty, skoro wszyscy wiedzą, że skoro pvp na bankach jest włączone to jest dozwolone i nie ma co tu płakać.
2. Jeśli Ci to przeszkadza, że zabijam Cię na Bankach możesz zgłosić podanie do mojego Gangu.
3. Zapoznajcie się z działaniem GTA, a nie piszcie bezsensowne posty/wątki.
PS. Jeśli zabijam kogoś na Banku to mój Gang staje się bardziej prestiżowy, bo kojarzycie sobie zawsze "Grove to ten Gang".

To prawda kiedyś razem Abertforth (jakoś tak ) stali na wschodnim na tym samochodzie na respie i strzelali z psg na wszystkich ( oprócz oczywiście ludzi z Grove)
PS- To u niego zdarza się wielokrotnie.
(16-August-2016 11:41:54)SnoVer napisał(a): [ -> ]Wiem że ten temat był poruszany ale Dinner wraz ze swoim gangiem ponownie
przeszkadza graczom w robieniu banków przed chwilą robiłem Bank Północny i czekałem na ekipę przed bankiem i Dinner wraz z GANGIEM wbił przed bank i mnie zabił proszę aby Dinner został jakoś ukarany lub proszę o usunięcie PvP na misjach.
A niby o co chodzi w GTA? Już nawet w opisie trybu, który znajduje się na
lobby jest napisane:
Graj o uznanie graczy i zbież najlepszy gang. Czy jakoś tak. Więc to świadczy o tym, że ty i twoja ekipa nie byliście na tyle wytrzymali aby przeciwstawić się gangowi Dinnera.
Ktoś napisze pod moim postem dostanie warna, wątek do kosza
Banan raz już wspomniał, że celowo na misjach pvp jest włączone bo bez tego byłoby "nudno". Poza tym w prawdziwym GTA wszędzie i o każdej porze możecie kogoś zabić, więc...
Temat nadaje się do KOSZa
Jest to dozwolone, więc Dinnerowi nic się nie stanie

(16-August-2016 11:59:08)Walcownik napisał(a): [ -> ] (16-August-2016 11:41:54)SnoVer napisał(a): [ -> ]Wiem że ten temat był poruszany ale Dinner wraz ze swoim gangiem ponownie
A niby o co chodzi w GTA? Już nawet w opisie trybu, który znajduje się na lobby jest napisane: Graj o uznanie graczy i zbież najlepszy gang. Czy jakoś tak. Więc to świadczy o tym, że ty i twoja ekipa nie byliście na tyle wytrzymali aby przeciwstawić się gangowi Dinnera.
Byliśmy wytrzymali? Nie nie byliśmy bo ekipa nie przyszła
Ok Temat do zamknięcia złożyłem podanie do Grove można zamknąć