MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Bronie dla profesji Wojowników
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
WIEM ŻE BANAN MÓWIŁ ŻE NIC NIE BĘDZIE DODAWAŁ ALE CHCIAŁEM TYLKO NA TO ZWRÓCIĆ UWAGA

Żebyście zobazylika o co mi chodzi zrobię mały wykres:

DMG = damage

Ostrość 1 = 1,25 DMG

Miecz wojowników (diamentowa siekiera) (6 DMG) + ostrość 1 (1,25 DMG) = 7,25 DMG

Durandal (diamentowy kilof) (5DMG) + ostrość 1 = 6,25 DMG

Ostrze sprawiedliwości (kamienny miecz) (5 DMG) [Ostrość 4/3 + Pogromca Nieumarłych 4/3 = 0] = 5 DMG

myślę że zrozumieliście ,że miecz wojownika jest silniejszy od tych dwóch ._.

Uwagę * i zobaczyli * sry pisałem na tablecie

A TAK SWOJE DROGĄ jest jeszcze szansa na zmienię nie tego?
właśnie też mi coś w tych broniach nie pasowało że ten miecz wojowników jest silniejszy od broni powyrzych klas.
Miecz Wojownika powinnien być na ostatnim miejscu,
Ostrze sprawiedliwości Paladyna powinien być przed ostatni,
a durandal i ostrze sprawiedliwości boga równe na 1 miejscu.

Więc jestem za żeby to zmienić.
No właśnie nie wiadomo po co istnieją te bronie skoro są słabsze.
Według mnie te bronie nie mają sensu.
Gracze jarają się, że dostali Durandal lub Ostrze Sprawiedliwości od Paladyna lub Boga, a mocniejszy miecz moża wziąć niedaleko od spawnu...
ja bym chciał żeby te miecze nadal były, ale Paladyna Mocniejszy a Warlocka i Boga tak samo dobry na
1 miejscu.
Wystarczy durandalowi dać ostrość 3 a ostrzom sprawiedliwości skasować pogromce nieumarłych
Nic zmieniane w tym zakresie nie będzie, owszem są słabsze ale co z tego? te klasy mają inne przedmioty specjalne i wrodzone zdolności, jeśli będą chciały korzystać z miecza wojownika to mogą to robić i tak są lepszą profesją od podstawowej.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie