15-August-2016, 15:47:32
15-August-2016, 15:55:17
Sam nie wiem ile jest w tym prawdy a ile nie, ale pamiętam że była kiedyś taka sytuacja że przez tą sesje autologowania włamano się na konto operatora minefoxa.
W sumie, jeżeli nie ma jakiegoś problemu, to jestem na tak.
15-August-2016, 21:33:29
(15-August-2016 15:55:17)McKoxu7878 napisał(a): [ -> ]Sam nie wiem ile jest w tym prawdy a ile nie, ale pamiętam że była kiedyś taka sytuacja że przez tą sesje autologowania włamano się na konto operatora minefoxa.Wątpie, bo sesja autologowania zapisuje się CHYBA na IP, nie na konto.
Co do pomysłu: Jeżeli dałoby się to zrobić to można by to wprowadzić też na RC bo tam ciągle trzeba się od nowa logować po wyjściu z trybu.
15-August-2016, 22:11:50
(15-August-2016 21:33:29)Zjarany12xD napisał(a): [ -> ]Tym bardziej jak się ma hasło np. składające się z ok 20 znaków różnej wielkości i cyfr....(15-August-2016 15:55:17)McKoxu7878 napisał(a): [ -> ]Sam nie wiem ile jest w tym prawdy a ile nie, ale pamiętam że była kiedyś taka sytuacja że przez tą sesje autologowania włamano się na konto operatora minefoxa.Wątpie, bo sesja autologowania zapisuje się CHYBA na IP, nie na konto.
Co do pomysłu: Jeżeli dałoby się to zrobić to można by to wprowadzić też na RC bo tam ciągle trzeba się od nowa logować po wyjściu z trybu.
Wysłane z Kota przy użyciu Internetu
15-August-2016, 22:44:35
Wątek był na forum już pisany w ukrytym dziale i sam banan napisał że (takich zmian nie będzie)
http://mineserwer.pl/Temat-Minefox-pomysł zjarany
Wątek do Kosza
http://mineserwer.pl/Temat-Minefox-pomysł zjarany
Wątek do Kosza
16-August-2016, 19:59:47
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.
Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.
Pozdrawiamy
Administracja Forum.