Blok Bariery bardzo się przyda graczom creative, ozdoby, parkoury, ułatwione budowanie. Wystarczy dodać komendę na przywołanie tego bloku, proszę jednocześnie o wznowienie możliwości spawnu Villagerow, taki villager może posłużyć jako ozdoba np. w sklepie na kasie. To tyle z mojej strony...
Wysłane z Kota przy użyciu Internetu
na spawn villagerów nie masz co liczyć bo na 100 % nie zostanie odblokowany

bo połowa graczy by robiła 1000 wieśniaków na swojej działce co powodowało by lagi . Ten temat villagerów i ogólnie mobów był wielokrotnie ruszany więc opcja szukaj nie boli. Co do barriery jakie ty głupoty wypisałeś o niej ozdoby ? serio to jest nie widzialny blok jak może być ozdobą , Niewidzialny parkour no polecam naprawde (nie polecam ) , ułatwione budowanie nie mam pojęcia jak wam to może pomóc w budowaniu ,krótko mówiąc bariera nie jest wam do niczego potrzebna i lepiej aby została taka jaka jest

Zobaczymy co na to gracze

Brok bariery jest nie potrzebny. A vilagerzy zostali zablokowani, ponieważ gracze spawnowali ich 1000ce na działkach i powodowali ogromne lagi.
Jestem na NIE
Nie bedze tlumaczyc czemu villagerzy zostali usunieci bo kazdy to dobrze wie, poza tym koledzy powyzej wytlumaczyli. Nie bedzie nic odblokowywane. Temat do kosza prosze.