Mam małą lecz trudna sprawe chcialbym przelac koledze o nicku Dealready 10.000 dolarow wiem ze nie mozna ale chcialbym sie dowiedziec czy jest taka mozliwosc bo mam 405 lvl i wszystko wiec to mi sie nie przyda .
Przesyłać $$$ się nie da.
Jedynie możesz kupić mu 10000$, ale wtedy zapłacisz 25zł, a u Cb dalej zostanie te 10000$, które chciałeś mu dać
ale ja mam na końcie swoim 10k i chce je dac u mnie bedą sie marnowac chce tylko zrobic cos dobrego dla kolegi ktory stracil konto i od nowa expi
Skoro komenda jest zablokowana, to nie ma możliwości przelania pieniędzy na konto drugiego gracza.
wiem ale pytam sie czy moglbym ja sam przelac udostepniajac mi komende na chwile albo wogule zeby vipy mogly przelewy robic
Nikt oprócz Właściciela nie ma dostępu do dodawania permisji, więc komenda nie zostanie Ci udostępniona. Przelewy tylko dla VIP? Gdyby banan miałby to wprowadzić, zrobiłby to dawno temu.
Niestety jest to zanlokowane, bo były oszustwa. Ktoś włamał się i przelał sobie $$$ ofiary. Jeśli chcesz mu pomóc uzbierać hajs np. Daj mu maczugę, ostrze itp. (Skoro masz wszystko). On nabije sobie lvl i uzbiera $$$
ew to co moze mam miec kase i nikomu jej nie dac? to hamskie bo mi kasa nie potrzebna a chce pomoc
to możesz mu pomóc zbierać $ jak mu dasz jakieś ity, a on sobie $ uzbiera

)
Temat chyba już można zamknąć.
Gracz dostał już odpowiedź