MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] BUGI na W vs P
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam dzisiaj grając sobie na w vs p chciałem zagrać bossem wybrałem krowe po kliknięciu prawym i zamienia w moim ekwipunku pojawiły sie 4 inferno 4 vortexy 3 miecze pioruna i 3 rogi mogłem tego uzywać do woli bedąc potworem (krową) mogłem latać uzywac inferno rogów itp zgłaszam to bo nie chce dostać bana za wykorzystywanie bugów lel
(14-August-2016 20:14:33)gerald455 napisał(a): [ -> ]Witam dzisiaj grając sobie na w vs p chciałem zagrać bossem wybrałem krowe po kliknięciu prawym i zamienia w moim ekwipunku pojawiły sie 4 inferno 4 vortexy 3 miecze pioruna i 3 rogi mogłem tego uzywać do woli bedąc potworem (krową) mogłem latać uzywac inferno rogów itp zgłaszam to bo nie chce dostać bana za wykorzystywanie bugów lel

Aha i mozna uzywać burzy przed wypuszczniem potworów ...
A mi nic nieznika ani sie niebugóje nwm czm all się skarżą a mi anirazu nic się nigdy niezbugowało..
[quote='Giercarz' pid='150477' dateline='1471199067']
A mi nic nieznika ani sie niebugóje nwm czm all się skarżą a mi anirazu nic się nigdy niezbugowało..
[

Ty sie ciesz ze ci sie nic nigdy nie zbugowało Big Grin
(14-August-2016 20:16:24)gerald455 napisał(a): [ -> ]
(14-August-2016 20:14:33)gerald455 napisał(a): [ -> ]Witam dzisiaj grając sobie na w vs p chciałem zagrać bossem wybrałem krowe po kliknięciu prawym i zamienia w moim ekwipunku pojawiły sie 4 inferno 4 vortexy 3 miecze pioruna i 3 rogi mogłem tego uzywać do woli bedąc potworem (krową) mogłem latać uzywac inferno rogów itp zgłaszam to bo nie chce dostać bana za wykorzystywanie bugów lel

Aha i mozna uzywać burzy przed wypuszczniem potworów ...

oczywiście że można z tym że nic ci to nie da... co najwyżej zaatakujesz swoich.

widocznie jednorazowo coś Ci się zbugowało bo do takcih sytuacji nie dochodzi.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie