Nazwa użytkownika zbanowanego : strazaczek
Jesteś recydywistą?: nie
Dlaczego chcesz dostać unbana:ponieważ dostałem go za rzecz którą nie zrobiłem biłem sie z innym użytkownikiem na kit pvp który miał killaure a mnie zamiast jego zbanowali :/
Serwer: mineserwer
Z góry dziekuje
Czy miałeś nick podobny do użytkownika który miał ''niby'' cheaty ?
Dostałeś bana od AntyCheata. Widziałeś takiego "ludzika" obok siebie który pojawił się na chwile?
(14-August-2016 13:19:18)Placek napisał(a): [ -> ]Dostałeś bana od AntyCheata. Widziałeś takiego "ludzika" obok siebie który pojawił się na chwile?
tak widziałem
(14-August-2016 13:16:17)DJHydrantPL napisał(a): [ -> ]Czy miałeś nick podobny do użytkownika który miał ''niby'' cheaty ?
właśnie nie
(14-August-2016 13:25:39)strazaczek napisał(a): [ -> ] (14-August-2016 13:19:18)Placek napisał(a): [ -> ]Dostałeś bana od AntyCheata. Widziałeś takiego "ludzika" obok siebie który pojawił się na chwile?
tak widziałem
(14-August-2016 13:16:17)DJHydrantPL napisał(a): [ -> ]Czy miałeś nick podobny do użytkownika który miał ''niby'' cheaty ?
właśnie nie
No widzisz to musiałeś mieć jakieś cheaty ;/ Skoro antycheat Cie zbanowal
Skoro AnyCheat Cię wykrył to znaczy, że uderzyłeś tego ludzika, który się respi cały czas za Tobą a to znaczy, że miałeś aurę=Ban
Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.
Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.
Pozdrawiamy,
Administracja
serwera