MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Rozdzki
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Siema robie ten watek z mysla o nowych przedmiotach stwozonych przez banana.Co o tym myslicie ? Czy to dobry pomysl ? Czy I jak powinny zostac zmienione rozdzki ? Wypowiedzcie sie
Przed stworzeniem róźdzek Banan na pewno stworzy wątek na ten temat , zresztą pytał się o to na ostatnim odcinku. -,-
Temat do zamkniecia
(13-August-2016 13:18:09)MrRayqq napisał(a): [ -> ]Przed stworzeniem róźdzek Banan na pewno stworzy wątek na ten temat , zresztą pytał się o to na ostatnim odcinku. -,-
Temat do zamkniecia
Pozwól niech się inni wypowiedzą ok?
@up kpisz sobie ? Od takich wątków jest Admin a nie ktoś kto nawet nie wie o co biega a pisze watki.
Banan mówił na odcinku by wypowiedzieli sie pod jego filmem

Jesli bedzie trzeba on nas sie zapyta o nasze zdanie na ten temat
(13-August-2016 13:21:17)MrRayqq napisał(a): [ -> ]@up kpisz sobie ? Od takich wątków jest Admin a nie ktoś kto nawet nie wie o co biega a pisze watki.

Ja się nie zgadzam na zamknięcie wątku bo ten wątek ma sens i w ten sposób SzybkiBanan będzie wiedział jakie mają zdanie gracze o różdżkach
Różdżki + WD hmm WD jest po to żeby się poklepac a nie bawić się w Harry Potera :C
(13-August-2016 13:23:27)ScreamLord1337 napisał(a): [ -> ]
(13-August-2016 13:21:17)MrRayqq napisał(a): [ -> ]@up kpisz sobie ? Od takich wątków jest Admin a nie ktoś kto nawet nie wie o co biega a pisze watki.

Ja się nie zgadzam na zamknięcie wątku bo ten wątek ma sens i w ten sposób SzybkiBanan będzie wiedział jakie mają zdanie gracze o różdżkach

Watku śledzić nie będę od dyskusji są komentarze, tam też do dyskusji zaprosiłem zainteresowanych.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie