MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN] manilax
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego : manilax
Jesteś recydywistą?:nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Ironhide dał mi bana za "bieganie z naciągniętym łukiem". Ja po prostu na mapie WD szedłem z łukiem i go nie naciągałem, a on napisał mi że biegam z naciągniętym łukiem i że to jest cheat. Chciałem to wyjaśnić i podać mu skype żeby pokazać że nic nie mam. Ale Ironhide mnie ignorował. Co to jest za pomocnik?!
Serwer: mineserwer.pl
Masz dowód, że nie miałeś cheatów? Bieganie z naciągnietym łukiem to cheat. W tej sprawie ironhide powinien się wypowiedzieć.
Czasem zdarza się biegać z "naciągniętym łukiem" ;v w łapce widzisz go jak normalny łuk, a że jest naciągnięty widać bodajże po zmianie perspektywy, lub widzą to tylko inni :v zmienisz item, wrócisz z powrotem na łuk i już jest normalny, jajron powinien bardziej na chat uwage zwracać ;v

Z mieczem też tak czasem jest, nagle samo włącza sie "blokowanie" co utrudnia poruszanie sie, a w łapce miecz wygląda normalnie.
manilax hehe już ci wykryli widze xd
Niech się ironhide wypowie jak widział to zdarzenie z własnej perspektywy ;V
Udostępniłem mu ekrtan na TeamViever i nie znalazł żadnych cheatów i powiedział mi że w logach nie widzi potwierdzenia że grałem na jednej wersji?! więc mnie nie unbanuje?
Znalazłem huzunkę Wink
W logach znalazłem parę nietypowych rzeczy, które normalnie nie są spotykane Wink
To, że huzunkę miałeś w pobranych, nie oznacza wcale, że nie grałeś na cheatach Wink
Równie dobrze mogłeś usunąć.
Powiedziałem, że nie znalazłem dowodów na twoją niewinność Wink
Manilax skłamałeś, miałeś folder huzuni

Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

[Obrazek: image.php?di=AUVY]

Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Administracja serwera
Przekierowanie