MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Bug Ataki Smoka
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, ataki smoka raz mi nie działają a raz tak :/ już 2/3 gry tym bossem mi nie zadziałał :/ Saobserwowalem że to na tej mapie na której nakręciłem filmik nie działają (ale pewnie to tylko przypadek) PROSZE o naprawienie tego buga, nie tylko ja tak mam! Albo zwrot 30k które poszły w bloto :/ ale na to nie ma chyba co liczyć.
Dowody: https://youtu.be/30FkHD6UW8Q
Dodam ankietę. Proszę aby osoby nie posiadające smoka nie wypowiadał się w niej!!

PS: Sorry za ortografię, szybko pisałem, i TROSZECZKĘ już tym bugiem wkórzony byłem.

A i gram na mineserwer.pl
Klikałeś lewym
na ataki?
Oczywiście
A prawym? Bo jak nie to powinieneś. Wszystkie specjalne ataki aktywuje się prawym
Też tak mam czasem ale jak użyje tornado albo burze przed jakim kolwiek atakiem smoka
Krótkie pytanko... czy za każdym razem kiedy ziew nie działał był obecny drugi smok?
jeśli tak, to masz do czynienia z baardzo starym bugiem jeszcze z woj vs pot 1 Tongue
Jeśli tak jest, to nic na to nie poradzisz...

W takiej sytułacji radze ci po prostu unikać dwóch smoków w 1 teamie.. -Problem rozwiązany
(16-August-2016 16:43:07)olek1603 napisał(a): [ -> ]Krótkie pytanko... czy za każdym razem kiedy ziew nie działał był obecny drugi smok?
jeśli tak, to masz do czynienia z baardzo starym bugiem jeszcze z woj vs pot 1 Tongue
Jeśli tak jest, to nic na to nie poradzisz...

O kurde... tak masz rację ;(
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie