Nick Oskarżonego: Creepcia
Nick Oskarżyciela: pepik2004
Powód Skargi: Opisany poniżej ...
Opis SYTUACJI:
Pomocnicy, a między innymi Creepcia i (zapomniałem nicku) daja ostrzeżenia dla graczy z jakąś treścią osobistą, np. i jak na PvP było(coś w tym stylu). Ale po chwili usuwa te ostrzeżenie. Tak naprawdę to jest SPAM NA CHACIE !!!!!!!!!!!!!
Ostrzeżenia dajemy sami sobie. Ułatwia to komunikację m-y trybami. Temat można zamknąć.
I napisz jeszcze, ze Ci te ostrzezenia zaslaniaja ekran -,-
Przeszkadza - wylacz czat.
Bo jakos sie porozumiewac musza...
Komunikujemy się, bo możemy. Przecież nie robimy tego notorycznie, a raz na jakiś czas, aby samych siebie odnaleźć w trybach.
Poza tym wam to nie powinno przeszkadzać, ponieważ nie robimy tego WASZYM KOSZTEM, a naszym, ponieważ ostrzegamy albo swoją osobę albo siebie nawzajem.
Wiesz co to jest spam?
To jest spam.
SPAM SPAM
SPAM
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
JEST
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
Naprawdę? Ty nie zrozumiesz nigdy, co to spam, jeżeli uważasz, że jednolinijkowa komunikacja spamuje.
Ty w życiu spamu nie widziałeś chyba.
(29-January-2015 04:05:04)Pepik napisał(a): [ -> ]Nick Oskarżonego: Creepcia
Nick Oskarżyciela: pepik2004
Powód Skargi: Opisany poniżej ...
Opis SYTUACJI:
Pomocnicy, a między innymi Creepcia i (zapomniałem nicku) daja ostrzeżenia dla graczy z jakąś treścią osobistą, np. i jak na PvP było(coś w tym stylu). Ale po chwili usuwa te ostrzeżenie. Tak naprawdę to jest SPAM NA CHACIE !!!!!!!!!!!!!
pomusz mi crepcia dala mi mute na 6 dni i 58 godzin a ja nic nie zrobiłem zrob coś z tym ona mi dokuczała ;((
Człeku, jakieś dowody? Załóż nowy wątek. Creepcia bez powodu nie mutuje.
Jak ja bym tam z wami byl pomocnikiem to bym... KUR*A NIE WYTRZYMAL!
Zamknijcie ten temat 0_o
A żebyś wiedział, taka rozmowa z dzisiaj...
Ja: /warn Gracz obraza od ciot
Gracz zbanowany na 1h
15 minut później
Noob: no daj mu UB plz...
Ja: Nie.
Noob: no ale czeeeemuuuu? On cb przeprosi...
Ja: dostał bana na 1h -_-
Noob: no plz...
Ja: /warn noob prosba o UB
Koniec rozmowy.
Temat już do zamknięcia...
Minik dobrze piszesz ja dzis dalem 3 bany na 1 dzien za to... zbanowalem na 1 dzien a dziewczyna daj jej UB ;-; dostala na 1 dzien a nie perm