kurde gralem sobie na rpg mcsurvi a gosc mowi odchodze od tego serwa daje mi ity bylo mi go zal bo dlatego odchodzil ze malo ludzi gra i dlatego bardzo was prosze no prosze dajcie moje konto na mineserwer
what? o co ci chodzi bo nie kumam. Najpierw gadasz o gościu który odchodzi zniechęcony od serwera, a potem żeby oddali ci konto? Lol
A już kumam o co ci chodziło, o przeniesienie twojego konta z mcsurvi na mineserwer. Ale niestety nie ma takiej możliwości. Prosiłem banana na pw o coś podobnego, to napisał:
nie ma takiej możliwości
(11-August-2016 23:33:29)pegek napisał(a): [ -> ]what? o co ci chodzi bo nie kumam. Najpierw gadasz o gościu który odchodzi zniechęcony od serwera, a potem żeby oddali ci konto? Lol
A już kumam o co ci chodziło, o przeniesienie twojego konta z mcsurvi na mineserwer. Ale niestety nie ma takiej możliwości. Prosiłem banana na pw o coś podobnego, to napisał:
nie ma takiej możliwości
dlaczego !!!! przeciez szybki moze zobaczyc co mam na mcsurvi na mineserwerze mi dac a na mcsurvi usunac czy to takie trudne
Tak to trudne! Od jednego się zacznie zaraz tysiące graczy będą chcieli żeby im poprzenosić konta z jednego serwera na drugi. A Banan nic nie będzie robił tylko przenosił wam konta z jednego serwera na drugi.
[quote='Elensar' pid='149680' dateline='1470954585']
Tak to trudne! Od jednego się zacznie zaraz tysiące graczy będą chcieli żeby im poprzenosić konta z jednego serwera na drugi. A Banan nic nie będzie robił tylko przenosił wam konta z jednego serwera na drugi.
spokojnie tylko ja chce
Nie tylko ty uwierz
Połowa graczy mcs oraz mc w tym ja by tego chciała
Sry za orto jestem na telefonie
Czy jesteś niewidomy?
Powiedzmy, ze Szybki się zgodził. Przenosi ci konto. Ktoś się o tym dowiedział. Opowiedział koledze. Ta osoba powiedziała trzem kolegom. Oni powiedzieli innym ludziom. W koncu ktoś pisze na chacie: Banan przenosi ity! Po tygodniu cały serwer pisze do niego, aby im przeniósł ity.
W dodatku chciałbym zauważyć, ze mimo iż McSurvi jest z sieci banana, to jest to kompletnie inny serwer, więc byłoby dziwne przenosić ci te ity.
Jest jeszcze mnóstwo powodów, dla których banan nie przeniesie ci konta. Sam gram i na Mineserwerze i na Minefoxie, i zdobywam wszystko oddzielnie...
Tak więc miej jaja, przyjmij to na klatę i uswiadom sobie, ze...
BANAN NIE PRZENIESIE CI KONTA!
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.
Pozdrawiamy
Administracja Forum.