Gang MafiaZeusa rekrutuje! Powstał wczoraj, zbieramy właśnie członków, naszym celem jest stać się silnym gangiem na serwerze. Obecnie jest nas 6, ale już sobie dobrze radzimy, Dinner może coś o tym powiedzieć
Punkty:
Nick:
Stan konta (w zaokrągleniu):
Broń i eq, ubranie, zbroja:
Czy potrafisz pracować w grupie?
Na ile oceniasz swoją znajomość mapy GTA? (1-10)
Dlaczego Ty powinieneś zostać wybrany:
Czy posiadasz Skype?
Jakich gangów nie lubisz, z jakimi jesteś w dobrych stosunkach? (Nie wpływa na wynik podania, jedynie notatka dla mnie)
Nick: Antystesoen
Stan konta (w zaokrągleniu): 5$
Broń i eq, ubranie, zbroja: Startowa broń, brak EQ :/
Czy potrafisz pracować w grupie? Oczywiśnie
Na ile oceniasz swoją znajomość mapy GTA? (1-10) 7/10
Dlaczego Ty powinieneś zostać wybrany: Oto moja jakże poważna odpowiedź: dhdhfghdbfzh. Myślę, że to wystarczy. A oprócz tego: wiem, że mam słabe EQ, ale jestem ogarnięty.
Jakich gangów nie lubisz, z jakimi jesteś w dobrych stosunkach? (Nie wpływa na wynik podania, jedynie notatka dla mnie) Neutralny jestem.
ZAPRASZAM DO SKŁADANIA PODAŃ! IM NAS WIĘCEJ, TYM WIĘCEJ RYWALÓW DLA GROVE!

Nick: Danio008
Stan konta: 1,5k
Broń i eq, ubranie, zbroja: PSG, Polautomat, Karabin, Desert Eagle, klata polocyjna i włoski set, prawo jazdy i kilka aut
Czy potrafisz pracować w grupie: Grupa to moje trzecie imię. Na drugie mam Mieczysław
Na ile oceniasz swoją znajomość mapy GTA: 10/10
Dlaczego uważasz, że to Ty powinieneś zostać wybrany: Jestem rebeliantem walczącym z tyrania. Moja armia dwa miesiące temu rozwalila pięciu członków Grove, więc taki generał jak ja, to rarytas
Jakich gangów nie lubisz: Nie lubię wszystkiego co się rusza. Będę zabijał wszystko i wszystkich oraz wszystkich, a także wszystko i wszystkich, którzy nie są w naszym gangu lub nie mają u mnie lub u Ciebie czyli szefa największego wodza taryfy ulgowej na niebycie atakowanym przez nasz zajebisty i bardzo bardzo pro op mega ultra hiper super gang na serwerze GTA MS!
Anty przyjęty na okres testowy 3 dni, staw się jutro o 10 albo w godzinach wieczornych od 19 do 22.
Danio jeżeli to nie troll to przyjęty na okres testowy 3 dni, staw się w tych samych godzinach co Anty.
Co mam o tym powiedzieć? Lol nowy Gang super, świetnie życzę Wam miłej, wspólnej przygody na GTA.
@Danio008: Dlaczego składasz podanie tu i do Grove? Chcesz być szpiegiem i mnie szpiegować?
Złożyłem najpierw tu, a potem tam, żeby jak nie uda się do jednego, być w drugim.
Skoro dostałem się do Grove, to oczywiste że rezygnuje z Zeus
Zapraszamy Dzisiaj (Jest 1:40 xd) W Godzinach 11-12-13 Wtedy Będzie Dinner, Lub Później.
@jakubek - mogę stawić soię w poniedziałek?
Obecnie jesten na wyjeżdzie i wracam w niedzielę.