MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [Odrzucone] [UNBAN] MisiekO
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego : MisiekO
Jesteś recydywistą?: Tak Sad
Dlaczego chcesz dostać unbana: Zostałem zbanowany za obrażenie kogoś słowami "Zaraz walnę ci słownikiem w ryj". Nie była to ciężka obraza, ale i tak dostałem bana na całą dobę za to, że miałem wcześniej bany, a za to chyba nie można zostać ukaranym, a nawet jeśli, to należy skrócić karę, gdyż kolega raz wrzucił skargę na gracza, który napisał "Piz*o głupia" (bez cenzury) i dostał bana jedynie na 3 godziny: http://mineserwer.pl/Temat-Skarga-megaspider
Serwer: mineserwer.pl
Piz*o głupia" (bez cenzury) jest to o wiele bardziej ''mocna'' obraza a "Zaraz walnę ci słownikiem w ryj" co prawda jest to ''słabsza'' obraza. Obaj gracze powinni zostać ukarani.

Możliwa jest taka sytuacja, że Ciebie a drugiego gracza banował kompletnie inny administrator a każdy administrator ma inny sposób karania. Kara to kara UB nie dostaniesz.

Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

[Obrazek: image.php?di=AUVY]

Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Administracja serwera
Przetrzymać 3 godziny bana nie problem Wink
Poza tym to już twój 4 ban za obrazę, więc jak najbardziej słuszny Wink
UB nie będzie.
Gdybym ja się na Ciebie natrafił to na pewno nie było by 3 godzin zważając na to, że jesteś recydywistą - prosta droga do perma za słowa Wink

Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

[Obrazek: image.php?di=AUVY]

Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Administracja serwera
Przekierowanie