MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Dach na wieży
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Jest taka sprawa.... Na wojownicy dusz gracze bardzo wkurzają innych gdy wbijają na dach wieży z kamieniem za pomocą vortexu i tam siedzą i nie sposób ich zabić jak ktoś nie ma vortexa .Droga administracjo czy można by było postawić tam blokadę czy coś innego żeby to zablokować ?

Pozdrawiam malianarbuz
Głupota, niby nie można tam wejść a jak tam dziś siedziałem to bez przerwy pielgrzymki do mnie biegały na dach ;c bo nie powiedziałeś jaka mapa oczywiście wiec stwierdzam że karaiby, a jak królestwo to prędzej czy później i tak zejdzie lub ktoś z boskimi go ubije ;x
malianarbuz niemiałeś nic co wymyśleć a ci się nudziło i taką głópotę napisałeś ?
Każdy tam może wejść da się zawsze most zrobic na dach -_- jak ci dluzszy sposób niepasuje czyli budowanie schodów to wiesz /przedmioty i kupujesz vortex jak niemasz $ to sb zamów SmS_em jak nic ci z tego niepasuje to nieplacz i nierób takich dziadowych wątków
Jestem za powinno sie chociaz dac wbic drabinka na gore bo ludzie oraja na pol hp a jak zrobisz most to juz ich tam nie ma
Jak wam niepasuje to tam niegrajcie jak nieumiecie
Giercarz ma rację, jak się nie podoba to nie grajcie.
Nie róbcie zbędnych wątków, żeby dostać się na dach uzbierajcie na ninje, kupcie vortex za 500$ lub wyślijcie SMS na vortex i po sprawie.
Ok no to powiedzcie za ilr na psc vortex kosztuje
Vortexu za psc nie kupisz.
Musisz poprosić mamę żeby doładowała ci numer.
Boskie bronie tylko można zamówić po przez SMS.
Kosztuje on 24.60 brutto (SMS).
Można kupić za psc, wtedy kupujesz je za 20 zł, wysyłasz bananowi kod na pw, i piszesz jaką usługe chcesz ;c
(12-August-2016 10:24:35)Gegle napisał(a): [ -> ]Vortexu za psc nie kupisz.
Musisz poprosić mamę żeby doładowała ci numer.
Boskie bronie tylko można zamówić po przez SMS.
Kosztuje on 20 zl netto, 24.60 butto (SMS).

Nie wiesz, nie pisz, vortex kosztuje 20 zł przy zakupie przez PSC wystarczy że kupisz doładowanie PSC za 20 zł i poprosisz na PW Admina o Vortex za PSC, wtedy On odpowie żebyś podał nick, oraz kod PSC, następnego dnia będziesz miał Vortex
Stron: 1 2
Przekierowanie