MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Skarga na bana który dostał mój brat
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam mój brat ktory dostal stare konto kuzyna nazwa to: _Fex_ powod to ze on to multikonto FoxHD. FoxHD to konto kuzyna ktory skonczyl gre dzis i bana dostal. za to _Fex_ to moj brat ktory tak jak pisalem to konto dostal od FoxHD chcailbym zebyscie zdjeli bana bo grał tylko na w vs p 2 i mial tam itemy za sms kupione. Ip będą takie same tych 3 kont które podałem bo ja brat kuzyn mamy takie samo IP sieci. serwer MineSerwer.pl
Za co dostał bana?
@up nie umiesz czytać?Za multi.
Zastosuj się do wzoru, i nawet nie wiemy jaki to serwer.
(11-August-2016 18:43:40)wojteksyQ12 napisał(a): [ -> ]@up nie umiesz czytać?Za multi.

ale kazdy ma prawo chyba sobie pograc? mają takie samo ip bo to rodzina i mieszkają w jednym domu to chyba łatwo zrozumieć? to konto on chce odzyskac i je odzyska bo kazdy ma prawo do grania a na tym "mulciaku" grała zupełnie inna osoba nie FoxHD
Nie mówiłem do ciebie, ale ok.
§3 Zasady Ogólne - Regulamin serwera
2.Użytkownik ma możliwość zarejestrowania jednego konta na 1 adres IP, jeśli na jednym łączu gra więcej niż jedna osoba użytkownik winien bezwzględnie zgłosić ten fakt administratorowi forum w celu uniknięcia blokady.

Tyle ode mnie Big Grin
A ode mnie tyle https://scr.hu/7ax2/zn4mm

Oba konta na skutek niedozwolonych czynności otrzymały bana.

I tyle w temacie.

SKARGA ODRZUCONA

[Obrazek: MJxVhji.png]

-=Administracja=-

Akcja: Zamkniecie + przeniesienie wątku do kosz.

Prawdopodobne przyczyny odrzucenia skargi (czyli jedno lub więcej powodów jest przyczyna odrzucenia twojej skargi !)

[Obrazek: MJxVhji.png]
1. Zły dział Skargi
2. Niezastosowanie się do wzoru skarg.
3. Źle dodane dowody w skardze lub ich brak
4. Źle zatytułowany temat

Dodaj skargę prawidłowo a zostanie rozpatrzona
Przekierowanie