MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Pluginy wykrywające hacki.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam! Jako że się wku*wiłem na graczy używających aury czy inne gunwa mam propozycję.
Wspomóżmy serwer i podeślijmy pluginy przeciwko aurze! (Cicho Kalis, trzeba użyć innych pluginów!)

Moja pierwsza propozycja:
http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/antiaura/
Otóż plugin spawnuje na 0.5 sekundy fałszywych graczy wokoło sprawdzanego gracza. Ma aure - będzie ich bił i wiadomość zostanie wysłana do sprawdzającego.
Widzee... Duuuzeee lagiii.
Nie mówię, że trzeba wszystkie na raz instalować. Poza tym takie pluginy nie powinny obciążać serwera aż tak bardzo. A przynajmniej ten, co podesłałem. Serwer już i tak działa na 4 dedykach.
Widziales ostatnie lagi na WD ?
Byloby gorzej, aczkolwiek pluginy dobre.
Nie jest to wina lagów. Nie wiadomo czemu FPS'y spadają. Ja mam po 200 na mojej paczce i nagle jebut 5-6.
A te spadki to tylko na królestwie są.
Mam dość karania graczy bez dowodów nawet jeżeli po prostu widać że ma fly. Nie można uciekać przed problemem i naprawdę trzeba wpuścić coś lepszego od nc+.
Popieram Minika.
Poza tym nie mówię tu tylko o WD Wink

Co do WD bardzo obciąża ten tryb texture pack np. Ruszająca się trawa.
Co do ruszajacej sie trawy to, to w ogole nie obciaza serwera tylko bardziej uzytkownika bo to u mniego sie rusza a nie na serwerze, dla testu wgralem wam ten plugin na wd2
Taka moja propozycja, aby ci fałszywi gracze byli widoczni, bo aura ich pomija. (obejście /vanish)
Przekierowanie