MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Pytanie, Zapytanie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Hej, dziś w nietypowym pytaniu, jakim programem mogę narywać cheaterów, który nie zżera fps'ów ??? Oprócz frapsa,bandicama i Action'a! ?
Może być darmowy lub za niewielką opłatą.
Myślę że nadaje się tu, oto takie pytanie :/ Nie karcić jak nie tu :<
Masz Windows10? Jak tak to nie ma problemu
Jest DVR microsoftu, klikasz windows+g i zaznaczasz "tak, to jest gra" i możesz nagrywać
gra musi być w oknie
Z darmowych to polecam CamStudio, Obs...
Osobiście używam frapsa, ustawiony na stałą ilość fps - 50. Dużej ścinki nie mam. Innych nie używałem, jeżeli masz odpowiednią kartę graficzną, to możesz spróbować shadowplay - jednak tu nie wiem jak to działa
http://www.nvidia.pl/object/geforce-expe...ay-pl.html

(10-August-2016 11:09:26)MaciekZMajkrafta napisał(a): [ -> ]Masz Windows10? Jak tak to nie ma problemu
Twoja wypowiedź nic nie wnosi do zapytania. W żaden sposób nie nakierowałeś autora na odpowiedź na jego pytania.
(10-August-2016 11:11:08)Piotrovsky napisał(a): [ -> ]Osobiście używam frapsa, ustawiony na stałą ilość fps - 50. Dużej ścinki nie mam. Innych nie używałem, jeżeli masz odpowiednią kartę graficzną, to możesz spróbować shadowplay - jednak tu nie wiem jak to działa
http://www.nvidia.pl/object/geforce-expe...ay-pl.html

(10-August-2016 11:09:26)MaciekZMajkrafta napisał(a): [ -> ]Masz Windows10? Jak tak to nie ma problemu
Twoja wypowiedź nic nie wnosi do zapytania. W żaden sposób nie nakierowałeś autora na odpowiedź na jego pytania.
Wielkie thx, ale @up2 napisał na dole jakieś Tongue

Do zamknięcia, spróbuje CamStudio, ale Piotrovsky wytłumacz mi działanie frapsa, bo po chyba 30 sec. auto. wyłącza mi się nagrywanie, podasz powód ?
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie