Twój nick z gry: paw123456789
Nicki osób posądzonych: Gosia
Najdokładniejsza data zdarzenia: wczoraj około 22:20
Opis zdarzenia: gram i te słowo (PS wiem że ona w administracij jest)
Dowody:
Sugerowany wymiar kary: ban czasowy lub coś innego
Serwer: MS
http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=4E9O
Obraziła gracza? NIE Zrobiła komuś krzywdę? NIE Jedyne co zrobiła to napisała przekleństwo, przez co mogła przyczynić się do wzrostu osób przeklinających. Myślę, że powinna zostać upomniana.
To nie jest Obraza (Ps. jak byś może wiedział to jest pomocnik

) No co może się zdarzyć

( Nie jest jakimś chyba tam Bogiem że se takiego słowa nie napisze

)
Przepraszam bardzo jak są w administracji to chyba mają pilnować żeby inni nie przeklinali a nie sama klnąć Jezu brak mi słów jest na niektórych naprawdę która to już skarga na jakiegoś pomo
(10-August-2016 17:03:22)alexkox55 napisał(a): [ -> ]Przepraszam bardzo jak są w administracji to chyba mają pilnować żeby inni nie przeklinali a nie sama klnąć Jezu brak mi słów jest na niektórych naprawdę która to już skarga na jakiegoś pomo
Jak klnie ktoś z administracji to tym bardziej powinien dostać bana czasowego, potem się ludzie dziwią że takie teksty są w co drugiej wiadomości

,,§2 Regulamin Forum
1.Zakaz używania wulgaryzmów"
Może to i śmieszne, ale według regulaminu za takie coś jest kara, a fakt że jest adminem... podnosi winę x2

No tak ale to mi sie zdarzyło raz. Nigdy nie używałam wulgaryzmow nadmiernie i nie będę używać ale czasem mi sie wymsknie. Moge poniesc konsekwencje bo jednak to napisałam:v Ale tez jestem czlowiekiem i popelniam bledy no lol. I jeszcze napisalam po tym ze nie tutaj bo bylam pewna ze napisalam na msg ale ok :v
Danio008 napisał(a):Może to i śmieszne, ale według regulaminu za takie coś jest kara, a fakt że jest adminem... podnosi winę x2
Gdzie to jest niby napisane?
Nigdzie? Chodzi tu o to, że admin powinien się pilnować...
Nikt nie zauważył, że ss jest przycięty 
Ludzie, macie pretensje do gościa, który sobie raz przeklnął, a sami pewnie jak się wnerwicie, to przeklinacie 100 razy gorzej - nawet ja tak kiedyś miałem, ale teraz nauczyłem się nad sobą panować. Z resztą Gosia jest już długo w administracji, i myślę, że już nie popełni takiego błędu, a to, że co poniektórzy tutaj również klną i nie ma na nich skarg, to powinni się cieszyć, bo mam dowody np. Na takiego RokoPVP